web analytics

Tidal abonnement bij uw Raumfeld

3 maanden Tidal bij Raumfeld

Sla uw slag: bij aankoop van een Raumfeld speaker krijgt u middels een tegoedbon een Tidal abonnement van 3 maanden erbij. Geniet van losless gestreamde muziek overal in huis.

Raumfeld draadloze speakers maken het mogelijk om zonder kabels overal in huis naar (al dan niet gestreamde) muziek te luisteren. Onlangs voorzag Raumfeld haar speakers van een firmware-update die Google Cast mogelijk maakt. In het verlengde daarvan past natuurlijk prima het streamen van Tidal-content.

Actie

Om gebruik te kunnen maken van de Raumfeld-Tidal-actie gaat u naar aanschaf van uw nieuwe speaker naar de actiepagina om de tegoedbon te verzilveren. Vervolgens kunt u via Tidal hifi kiezen uit 40 miljoen tracks in losless-kwaliteit. De omgerekende waarde van de Tidal-tegoedbon is €59,97, dus dat is alvast mooi meegenomen!

Gerelateerde berichten

The Doors

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

Geef een reactie