web analytics

Spotify via Devialet Phantom

Spotify op uw Phantom

Het is per direct mogelijk om Spotify te luisteren via de Devialet Phantom. Schakel snel van koptelefoon naar speaker via een tik op uw mobiel.

Nu Apple Music als standaardoptie voor Sonos beschikbaar is, kon Devialet natuurlijk niet achterblijven. Zij kozen voor hun Phantom draadloze speakers echter niet Apple Music maar Spotify. U weet wel: die andere populaire streamingdienst.

Simpel

U kiest rechtstreeks vanuit de Spotify-app op uw mobiele apparaat voor de Phantom en klaar is Kees. Verder hoeft u niets te doen. Vanaf nu is het mogelijk om overal in huis in goede kwaliteit naar uw Spotify-tracks te luisteren. Een leuk extraatje voor Devialet Phantom-gebruikers!

Gerelateerde berichten

AKG N5005 highend in-ear headphones

AKG, onderdeel van de Harman groep, heeft onlangs officieel haar nieuwe topmodel onder de in-ear hoofdtelefoons, de AKG N5005, geïntroduceerd. Deze N5005 volgt het voormalige en zeer goed ontvangen K3003 topmodel uit 2011 op.

revel home cinema

Revel Show bij Beter Beeld en Geluid

NIEUWS – Revel staat bekend om goed geluid voor een scherpe prijs. De luidsprekers die onder de vlag van Harman worden gefabriceerd, ogen niet alleen goed, maar ze klinken ook wel lekker hebben we regelmatig op shows gehoord. Op 26 en 27 april geeft BB&G een show in multi-channel opstelling. 

Geef een reactie