Sopra speakers luisteren bij Alfred Visser

De Sopra No 2 beluisterden we zelf al eens uitgebreid

Als u eens wilt ervaren hoe de high-end Sopra No 1 en No 2 speakers klinken, dan kunt u komend weekend zelf Sopra speakers luisteren. Om precies te zijn: op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 februari bij Audio Specialist Alfred Visser.

Als u onze site een beetje volgt, hoeven we de Sopra No 2 alvast niet meer te introduceren, daar hebben we namelijk al eerder uitgebreid kennis mee gemaakt. Bij Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost staan zowel de No 1 als No 2 vrijdagavond en zaterdag opgesteld. De Sopra No 1 is een monitor, terwijl de grote No 2’s vloerstaande luidsprekers zijn.

Buizenversterker

Voor liefhebbers van de buizenklank is er extra goed nieuws, want tijdens de demo worden de speakers  in een grote en kleine luisterruimte gekoppeld aan een buizenversterker van Unison Research. Voor de kleine ruimte is gekozen voor de Simply Italy en in de grote ruimte doet de Performance z’n werk. Op vrijdagavond vanaf 19.00 uur en zaterdag de hele dag kunt u zelf ervaren hoe dat klinkt. U vindt Alfred Visser aan de Kerkstraat 68 in Buitenpost, de toegang voor de luistersessie is gratis. Als extra bonus is Leo Heijmans van Smart Audio aanwezig om te demonstreren.

Geef een antwoord