web analytics

Sonic Unity Encore MDSD USB DAC

De Encore MDSD DAC en koptelefoonversterker

De Sonic Unity Encore MDSD is een USB-DAC en koptelefoonversterker met indrukwekkende specs. Tegelijkertijd is de prijs verrassend laag!

Om tegen de gewoonte in maar met de prijs te beginnen: de Sonic Unity Encore MDSD kost slechts €119. Daarvoor krijgt u een USB-DAC met prachtige cijfers: PCM 32/384 en DSD 256-decoding. Ofwel: een tamelijk toekomstbestendig ontwerp. De Encore MDSD is via crowdfunding ontwikkeld, wat voor een deel de scherpe prijs verklaart. De behuizing van de stevige stick is gemaakt van aluminium, wat maakt dat het apparaatje tegen een stootje kan; tegelijkertijd biedt dit materiaal ook een goede afscherming.

Is het wat?

Een dergelijk bedrag voor een high-end audioapparaat levert natuurlijk wel wat vragen op. Want kan dit echt zo mooi klinken als de makers beweren? De eerste reviewers zijn in ieder geval enthousiast, dus het lijkt een interessant stickje. En laten we heel eerlijk zijn: financieel zult u zich geen buil vallen aan de Encore MDSD en zélfs als het resultaat u wat tegenvalt beschikt u zonder meer over veel beter geluid uit bijvoorbeeld uw laptop.

Gerelateerde berichten

Teufel en Raumfeld op IFA 2015

De IFA in Berlijn is de grootste Europese beurs voor consumenten-elektronica. Dit jaar staan de deuren open van vier tot en met negen september. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat alle grote merken aanwezig zijn. En dit jaar zijn dat ook Teufel en Raumfeld. 

3 reacties

  1. Geluid is iets dunner of ijler dan Chord Mojo. Maar je hoort wel elk detail. Beter dan bv Fiio X5II.
    De Encore besteld in VS maar bleef 1 week in de buurt van Utrecht. Ik moest vervolgens €35 invoerbelasting betalen.

Geef een reactie