web analytics

Rega speakers luisteren bij La Scala in Tilburg

Luister zelf naar de nieuwe Rega speakers

Omdat de nieuwe Rega speakers RX1, RX3 en RX5 pas net zijn uitgebracht is de kans natuurlijk erg groot dat u ze nog nooit hebt gehoord. Snel naar La Scala dus, op 25, 26 of 27 februari!

Blindelings een speaker kopen is vrij zinloos, luistersessies bieden dan ook de helpende hand aan de zoekende audioliefhebber. Komende donderdag, vrijdag of (en…) zaterdag kunt u de gloednieuwe serie Rega speakers beluisteren bij La Scala in Tilburg. Het betreffen de RX1, RX3 en RX5 die u op de Luidspreker Demo Dagen aldaar kunt beluisteren.

Diverse bronnen

De verschillende speakers worden gedemonstreerd met als bron streaming, cd’s, vinyl en een combi van Rega en Cambridge Audio apparatuur. Op donderdag 25 februari kunt u terecht bij La Scala tussen 10.00 uur en 21.00 uur, op vrijdag de 26ste tussen 10.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag de 27ste tussen 10.00 uur en 17.00 uur. U vindt de winkel op het St. Annaplein 23 in Tilburg.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie