Marmitek brengt handige tv-audiohulpjes uit

Simpel maar doeltreffend: de nieuwe Marmitek audioconverters

Toegegeven: deze audiohulpjes van Marmitek vallen niet onder de noemer high-end. Maar ze zijn wel handig om achter de hand te hebben.

Mocht u eens draadloos naar het geluid van uw televisie willen luisteren, dan is er de Marmitek BoomBoom 55. Dit apparaatje zet het HDMI-signaal van uw tv om naar Bluetooth, vervolgens kunt u twee Bluetooth-koptelefoons koppelen. Wat de BoomBoom55 net wat beter maakt dan de rest is ondersteuning van AptX.

Audio extractor

De Marmitek Connect AE14 is een HDMI audio extractor. Ofwel: sluit een HDMI-kabel afkomstig uit de tv aan op het kastje en aan de andere kant is het audiosignaal beschikbaar. In de vorm van een digitale optische uitgang of een analoog audiosignaal. Dat laatste helaas alleen via een 3,5 mm cinch-connector. Desondanks wellicht praktisch om al dan niet tijdelijk het tv-geluid via een (voor)versterker zonder HDMI-ingang ten gehore te brengen.

Gerelateerde berichten

Winnaars EISA-awards bekend

Elk jaar kiezen vijftig Europese bladen uit zo’n twintig landen de beste elektronicamerken van het moment. Deze tijdschriften zijn verenigd in de European Imaging and Sound Association (EISA). De EISA-awards worden uitgereikt aan producten uit zes productgroepen, namelijk hifi, beeld, fotografie, auto-apparatuur, home theater en mobiele apparaten.

1 reactie

Geef een reactie