web analytics

Marmitek brengt handige tv-audiohulpjes uit

Simpel maar doeltreffend: de nieuwe Marmitek audioconverters

Toegegeven: deze audiohulpjes van Marmitek vallen niet onder de noemer high-end. Maar ze zijn wel handig om achter de hand te hebben.

Mocht u eens draadloos naar het geluid van uw televisie willen luisteren, dan is er de Marmitek BoomBoom 55. Dit apparaatje zet het HDMI-signaal van uw tv om naar Bluetooth, vervolgens kunt u twee Bluetooth-koptelefoons koppelen. Wat de BoomBoom55 net wat beter maakt dan de rest is ondersteuning van AptX.

Audio extractor

De Marmitek Connect AE14 is een HDMI audio extractor. Ofwel: sluit een HDMI-kabel afkomstig uit de tv aan op het kastje en aan de andere kant is het audiosignaal beschikbaar. In de vorm van een digitale optische uitgang of een analoog audiosignaal. Dat laatste helaas alleen via een 3,5 mm cinch-connector. Desondanks wellicht praktisch om al dan niet tijdelijk het tv-geluid via een (voor)versterker zonder HDMI-ingang ten gehore te brengen.

Gerelateerde berichten

Mini beurs bij Sound Gallery Groningen

Sound Gallery in Groningen houdt op 19 maart een mini beurs. Daarbij staat het gehele assortiment lekker te spelen. Onder meer ook de nieuwe producten uit de stal van Audiac. Denk aan Sonus Faber Olympica en de nieuwe Wadia M330 streamer/server.  

1 reactie

Geef een reactie