web analytics

SpeakerAngle en SpeakerPro van JBL

De JBL-speakerapps zijn voor klassieke stereo- en surroundopstellingen inzetbaar

Met de nieuwe gratis iOS app JBL SpeakerAngle en het meer uitgebreide betaalde SpeakerPro optimaliseert u uw speakeropstelling nauwkeurig en snel. De apps zijn zowel voor surround- als klassieke stereo-opstellingen bruikbaar.

Daar waar vroeger nog een heel goed oor of dure meetapparatuur nodig waren klaart uw smartphone het meetwerk rondom een speakeropstelling eenvoudig, goedkoop en razendsnel. Zoals de naam van de gratis app SpeakerAngle al doet vermoeden stelt u hiermee de optimale hoek van speakers in. Kwestie van de uitgang van uw iPhone, iPod of iPad aansluiten op de in beeld getoonde speaker(ingangen) van uw versterker en meten maar.

Ook afstand

Met SpeakerPro (€1,99) stelt u niet alleen de hoek perfect in ten opzichte van een gewenste luisterpositie maar ook de afstand. Wilt u echt serieus aan de slag met het perfectioneren van de opstelling dan adviseren we u vooral om de betaalversie te kiezen. Voor dit toch luttel te noemen bedrag maakt u van uw i-device namelijk een handige meettool waar u veel plezier aan zal beleven.

Gerelateerde berichten

Bluesound lanceert software 2.0

We hebben het al eerder gehoord van importeur AND Benelux. Maar eindelijk is hij er dan: als we de Bluesound-app voor desktop openen zien we de melding dat er nieuwe software beschikbaar is. Versie 2.0 om precies te zijn. Dat moet een behoorlijk upgrade zijn. We zijn benieuwd!

1 reactie

Geef een reactie