web analytics

iEar’ Winter Sales 2016, sla uw slag!

Opruiming bij iEar' in Tilburg

Sinds gisteren loopt het: de iEar’ Winter Sales 2016. Zonder meer de moeite waard om een kijkje te nemen op de site of in de winkel zelf, want u scoort er hoogwaardige audio-apparatuur met forse kortingen.

Als u op zoek bent naar high-end audio dan bestaat de kans dat u uw gedroomde apparaat zomaar in de iEar’ Winter Sales 2016 tegenkomt. Het aardige is dat er zowel voor audioliefhebbers met een wat beperkter budget als limietloze audiofielen pur sang is te vinden. Ofwel: alles tussen bijvoorbeeld Denon en McIntosh, Jamo en Dynaudio of Yamaha en Hegel. U vindt de lijst met specifieke opruimingsaanbiedingen alhier.

Cadeautje

Geeft u tijdens de iEar’ Winter Sales – die overigens loopt tot 27 februari – meer dan €1500 uit, dan krijgt u er een mooi cadeau bij in de vorm van de Cambridge Audio Go V2 wireless Bluetooth speaker ter waarde van €149. Altijd handig om in huis te hebben! U vindt iEar te Tilburg aan de St. Ceciliastraat 28 in een prachtig oud fabriekspand.

Gerelateerde berichten

AZ Hifi Show 2012

Audio Show Alkmaar: meer details

NIEUWS – Er zijn inmiddels meer details bekend rondom de 2013-editie van de Audio Show Alkmaar. Er komen weer heel wat importeurs en fabrikanten om hun parels te tonen! Elk jaar is het weer een groot succes: dus… reserveer 16 en 17 februari maar alvast.

Geef een reactie