web analytics

Bowser & Wilkins pimpt Volvo S90

De Tweeter-On_top-configuratie máákt het Bowser & Wilkins audiosysteem voor de S90

Dankzij Bowser & Wilkins kan ook onderweg van een uitstekend stukje muziek worden genoten. Enige vereiste: u moet wel een Volvo S90 bij het audiosysteem kopen.

Voor een ieder die veel uren in de auto vertoeft gaat de standaard autoradio al snel vermoeiend klinken, helemaal als u over een setje audiofiele oren beschikt. Voor zakelijke rijders met dat probleem is de aanschaf van een Volvo S90 wellicht een optie, want daarin treffen we een indrukwekkend high-end audiosysteem van het Britse Bowser & Wilkins aan. Direct vallen de losse tweeters op die ‘on top’ zijn geplaatst. Dat leidt volgens de ontwerpers tot een levensechte geluidsweergave die vooral stemmen en zang goed doet.

Veel

Het Bowser & Wilkins audiosysteem in de S90 bestaat in totaal uit 19 speakers die worden aangestuurd door een 12-kanaals klasse D eindversterker met een totaal vermogen van 1400 Watt. Dat lijkt ons genoeg om tenminste het zonnedak uit z’n voegen te blazen. Standaard is voorzien in 7.1 surroundgeluid, waarbij gekozen kan worden uit mono-, stereo en (of) meerkanaalsweergave. Het is overigens niet het eerste audiosysteem dat de Britten voor Volvo hebben ontworpen, eerder luisterden we uitgebreid naar de de klanken van de XC90.

Gerelateerde berichten

Fijne feestdagen!!!

In de periode rondom kerst en de jaarwisseling valt er traditiegetrouw weinig nieuws te ontdekken op het gebied van hifi. Om die reden nemen we in de komende twee weken even gas terug qua nieuwsvoorziening. Vanaf maandag 5 januari leest u op Alpha Audio weer de laatste weetjes uit de internationale hifi-industrie.

HIGH END® 2012

Audio-Life en X-fi tijdens de Munich High-End 2012

NIEUWS – Tijdens de meest populaire High-End audio show van Europa – 3 t/m 6 mei – zullen Audio-Life en X-fi op 4 en 5 mei aanwezig zijn om 3 merken te vertegenwoordigen: Alpha Design Labs (ADL), G.I.P. Laboratory en Ocean Way. Remko van der Zwaag en Caspar Bunge wisten Alpha Audio daarover alvast het […]

Geef een reactie