Amarra for Tidal 2.1, equalizer de luxe

Voorzie Tidal van een geavanceerde Amarra equalizer

Met Amarra for Tidal 2.1 krijgt u de beschikking over een gerenommeerde equalizer binnen Tidal. Pas daarmee het geluid naar uw smaak aan.

In een ideale wereld of tenminste een ideale luisterruimte zouden equalizers overbodig zijn. Omdat het eerste niet bestaat en lang niet iedereen over het tweede beschikt is zo’n apparaat – al dan niet in softwarematige vorm – toch noodzakelijk. Amarra for Tidal 2.1 zorgt voor een hoogwaardige equalizer die via een iOS app op afstand bedienbaar is.

Mac, Windows in de maak

Vooralsnog is alleen de OS X-versie beschikbaar, de Windowsversie komt eraan. Amarra for Tidal 2.1 is een real-time equalizer die middels een extra aan te schaffen onderdeel is iRC room correction – ofwel automatisch aanpassen aan de luisteromgeving – een optie. Standaard worden 14 profielen voor populaire koptelefoons meegeleverd en u kunt zelf net zo veel instellingen opslaan als u wilt. Amarra for Tidal 2.1 kost $49,95, aan de iRC-optie hangt een prijskaartje van $450.

2 reacties

 1. Interessant nieuws. Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar een digitale equalizer waarmee ik via de USB uitgang mijn actieve bureau luidsprekers Adam Artist 3 wat kan bijregelen. Hebben jullie nog andere tips waarmee dit zou kunnen?

  1. Dag Peter,
   Ik gebruik de laatste tijd Vox audio player. Deze audiospeler is alleen voor Mac OSX en iOS beschikbaar. Heeft een 10-bands equalizer.
   Werkt erg prettig!
   Amarra heeft verschillende opties voor EQ; probeer eens een gratis trial-versie uit.
   Verder heeft iTunes (overigens een matige mediaspeler) een equalizer aan boord, zowel in Windows als OSX.

Geef een antwoord