Alpha Brasschaat met Laurence Dickie, VIVID en T+A

Bij Alpha Brasschaat heeft Laurence Dickie een en ander te vertellen

Plan met gezwinde spoed een trip naar Alpha Brasschaat dit weekend, alwaar u een wervelende audioshow staat te wachten. Inclusief Laurence Dickie van VIVID!

Alpha Brasschaat heeft iets te vieren: ze bestaan alweer 30 jaar. En het feestjaar wordt knallend geopend komend weekend 27 en 28 februari, want dan vindt in het Belgische een wervelende show plaats met producten van VIVID (Nautilus) en de T+A High Voltage-productlijn.

Laurence Dickie

Bijzonder is de aanwezigheid van de ‘legend himself’ Laurence Dickie, de man achter de iconische B&W Nautilus luidspreker. Hij vertelt het verhaal van deze bijzondere uit alweer 1993 stammende speaker, tegelijkertijd zal hij het volgende icoon onthullen: de Giya. Zonder meer redenen genoeg dus om richting Brasschaat te rijden. U vindt Alpha Brasschaat daar aan de Bredabaan 1031. U wordt niet alleen onthaald op klassemuziek maar ook met een hapje en een drankje. Zowel zaterdag als zondag bent u tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom.

Geef een antwoord