web analytics

HD 800 S HD reference-koptelefoon van Sennheiser

Sennheisers nieuwste refernce-koptelefoon: de HD 800 S

Met de Sennheiser HD 800 S koptelefoon uit de reference klasse kies je ook onderweg voor HD-geluid. Want wie heeft er ooit gezegd dat je alleen thuis stationair van echte hifi kunt genieten?

Mobiliteit is een van de kenmerken van de eenentwintigste eeuw. Een vaste werkplek is steeds meer een uitzondering en dat betekent soms nog al wat heen-en-weer gereis. Onderweg hoeft u tegenwoordig allang geen concessies meer te doen aan geluidskwaliteit. De op springen staande open dynamische Sennheiser HD 800 S bijvoorbeeld levert dankzij gebruik van de grootste drivers ooit (56mm om precies te zijn) in combinatie met absorberende technieken en topkwaliteit materialen een prima klank.

Watertanden

Het frequentiebereik van de bekabelde HD 800 S loopt van 4 Hz tot 51 kHz en de impedantie bedraagt 300 Ohm. De totale harmonische vervorming (THD) bedraagt bij 1 kHz/1 Vrms slechts 0,02%, zeer nette cijfers. Als vanzelfsprekend heeft Sennheiser ook uitgebreid aandacht besteed aan draagcomfort. Dankzij de handgemaakte microvezel oorpads levert ook langdurig luisteren geen vervelend gevoel op. Door gebruik te maken van een uitgekiende mix van metaal en plastic (de driver is bijvoorbeeld geplaatst in een roestvrijstalen houder) is een oersterke en tegelijkertijd lichtgewicht hoofdtelefoon ontstaan die geschikt is voor vele soorten muziek.

Gerelateerde berichten

AKG

AKG N60 NC: speciaal ontwikkeld voor reizigers

AKG heeft met de N60 NC een on-ear hoofdtelefoon ontwikkeld voor mensen die vaak onderweg zijn. Het apparaat beschikt over ‘noise cancellation’ waarbij het omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Hierdoor ervaren luisteraars volgens het merk geen last meer van omgevingsgeluiden in de trein of het vliegtuig.

Netwerkkabels Audioquest

Streaming audio en netwerk workshop bij ATV

Op 9 december is er een Streaming Audio en Netwerk workshop bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Behalve DALI, Bluesound en NAD zijn ook wij van de partij om alles te vertellen rondom netwerken en streaming audio. We gaan in op hoe u het beste een netwerk kunt opzetten voor streaming audio én gaan in […]

Geef een reactie