web analytics

HD 800 S HD reference-koptelefoon van Sennheiser

Sennheisers nieuwste refernce-koptelefoon: de HD 800 S

Met de Sennheiser HD 800 S koptelefoon uit de reference klasse kies je ook onderweg voor HD-geluid. Want wie heeft er ooit gezegd dat je alleen thuis stationair van echte hifi kunt genieten?

Mobiliteit is een van de kenmerken van de eenentwintigste eeuw. Een vaste werkplek is steeds meer een uitzondering en dat betekent soms nog al wat heen-en-weer gereis. Onderweg hoeft u tegenwoordig allang geen concessies meer te doen aan geluidskwaliteit. De op springen staande open dynamische Sennheiser HD 800 S bijvoorbeeld levert dankzij gebruik van de grootste drivers ooit (56mm om precies te zijn) in combinatie met absorberende technieken en topkwaliteit materialen een prima klank.

Watertanden

Het frequentiebereik van de bekabelde HD 800 S loopt van 4 Hz tot 51 kHz en de impedantie bedraagt 300 Ohm. De totale harmonische vervorming (THD) bedraagt bij 1 kHz/1 Vrms slechts 0,02%, zeer nette cijfers. Als vanzelfsprekend heeft Sennheiser ook uitgebreid aandacht besteed aan draagcomfort. Dankzij de handgemaakte microvezel oorpads levert ook langdurig luisteren geen vervelend gevoel op. Door gebruik te maken van een uitgekiende mix van metaal en plastic (de driver is bijvoorbeeld geplaatst in een roestvrijstalen houder) is een oersterke en tegelijkertijd lichtgewicht hoofdtelefoon ontstaan die geschikt is voor vele soorten muziek.

Gerelateerde berichten

Na het updaten van uw Bryston firmware zijn de spelers van dit merk Roon-compatibel

Bryston nu klaar voor Roon

Dankzij een firmware-update zijn de digitale muziekspelers van Bryston vanaf nu helemaal klaar voor Roon. Snel downloaden en installeren dus, mocht u gebruik (willen) maken van Roon.

Geef een reactie