Roon Labs beleven op AudioShow Alkmaar

Hifi-genot op de AudioShow Alkmaar

Met Roon Labs voor Windows of OS X beheert u alle digitale muziek in huis. Stream naar alle capabele apparaten die u hebt staan en breng orde in de chaos van uw muziekverzameling.

Grote kans dat u in de afgelopen jaren flink wat muziek in digitale vorm hebt verzameld, uiteraard allemaal netjes legaal. Bij veel muziekliefhebbers is de organisatie van al die muziek best een probleem, al was het maar omdat een deel op bijvoorbeeld de NAS staat, een deel op de pc en misschien ook nog het een en ander op de notebook. Roon Labs integreert al die bronnen tot één geheel en zorgt dat u snel de weg vindt in uw muziek. Streamen naar bijvoorbeeld DLNA-spelers elders in huis  is geen enkel probleem, zelfs AirPlay wordt ondersteund. Nadeel van dat laatste is overigens dat er altijd geconverteerd wordt naar een kwaliteit van 44.1/16, wat niet bevorderlijk is voor de geluidskwaliteit. Maar dát ligt natuurlijk niet aan Roon Labs.

AudioShow Alkmaar

U kunt een demoversie van de software downloaden, maar niets is natuurlijk leuker dan lekker lui laten demonstreren wat Roon Labs allemaal in huis heeft. Dat kan op de AudioShow Alkmaar op 13 en 14 februari, alwaar het systeem gedemonstreerd wordt door Monitor Audio / Servi-Q en Viertron. De Roon-demo is te vinden in de gezamenlijke ruimte op de derde verdieping links. Uiteraard is er nog veel meer moois op de show te vinden, dus het zijn sowieso data om in de agenda te noteren. De toegang is gratis en de locatie is wel heel makkelijk te vinden: het AZ-stadion.

Gerelateerde berichten

Dune HD Max

Dune HD Max

VIDEO – We bekijken veel streaming audio producten op Alpha Audio, maar streaming video eigenlijk nooit. Logisch: we zijn geen video-website. Echter: er zijn wel veel mediaplayers op de markt. En die kunnen ook audio streamen. Vaak zijn ze niet sterk op dat vlak, maar de Dune HD Max lijkt een uitzondering te zijn. Wij […]

Alpha Audio bij MoSCoW

Bij MoSCoW aan tafel

VIDEO – Alpha Audio werd afgelopen week uitgenodigd om bij het programma MoSCoW (van Sander van der Heijde) aan tafel te zitten. Dat gaan we natuurlijk niet afslaan! Immers: we mogen met een andere liefhebber praten over hifi en gadgets en dat doen we graag. Bekijk hieronder de video. 

Geef een reactie