RBH BT-100 Bluetooth versterker

Maak van elke speakerset Bluetooth-exemplaren met de RBH BT-100

Met de RBH BT-100 voorziet u elke speakerset in een handomdraai van Bluetooth. De klasse D-versterker levert 50 Watt per kanaal aan hifi-geluid.

Bluetooth is en blijft verdraaid handig om even snel muziek of ander geluid van een mobiel apparaat op een set – liefst goede – speakers ten gehore te brengen. De speakers moet u zelf voor zorgen, de RBH BT-100 levert zowel de versterking als Bluetooth-connectiviteit. AptX staat daarbij garant voor een kwalitatief hoogwaardige overdracht van het geluid. Tegelijkertijd heeft RBH ook nog gedacht aan meer reguliere toepassingen en zijn een analoge lijningang alsmede een optische digitale ingang beschikbaar.

Computer

Deze versterker is – ook vanwege het compacte formaat – bij uitstek geschikt om in combinatie met een pc of notebook te gebruiken, bedraad of draadloos. Enig minpuntje is dan dat een USB-aansluiting ontbreekt. Jammer, want dat had deze versterker tot een echte duizendpoot gemaakt. Anderzijds mag u voor een prijs van $329 natuurlijk ook weer niet teveel zeuren. In de huidige vorm is het zonder meer een ideaal versterkertje voor erbij.

Geef een antwoord