RBH BT-100 Bluetooth versterker

Maak van elke speakerset Bluetooth-exemplaren met de RBH BT-100

Met de RBH BT-100 voorziet u elke speakerset in een handomdraai van Bluetooth. De klasse D-versterker levert 50 Watt per kanaal aan hifi-geluid.

Bluetooth is en blijft verdraaid handig om even snel muziek of ander geluid van een mobiel apparaat op een set – liefst goede – speakers ten gehore te brengen. De speakers moet u zelf voor zorgen, de RBH BT-100 levert zowel de versterking als Bluetooth-connectiviteit. AptX staat daarbij garant voor een kwalitatief hoogwaardige overdracht van het geluid. Tegelijkertijd heeft RBH ook nog gedacht aan meer reguliere toepassingen en zijn een analoge lijningang alsmede een optische digitale ingang beschikbaar.

Computer

Deze versterker is – ook vanwege het compacte formaat – bij uitstek geschikt om in combinatie met een pc of notebook te gebruiken, bedraad of draadloos. Enig minpuntje is dan dat een USB-aansluiting ontbreekt. Jammer, want dat had deze versterker tot een echte duizendpoot gemaakt. Anderzijds mag u voor een prijs van $329 natuurlijk ook weer niet teveel zeuren. In de huidige vorm is het zonder meer een ideaal versterkertje voor erbij.

Gerelateerde berichten

spotify

‘Artiesten beslissen zelf over Spotify Free’

De gratis versie van Spotify komt in toenemende mate onder druk te staan. Taylor Swift verwijderde al haar liedjes van de streamingdienst, terwijl veel nieuwe albums niet beschikbaar zijn op het platform. De kersverse cd´s van Coldplay en Adele zijn daar twee recente voorbeelden van. Volgens de The Wall Street Journal geeft Spotify artiesten binnenkort de macht […]

Nocs NS2 Air Monitors

Airplay speakers van NOCS

NIEUWS – Het Zweedse merk NOCS timmert aan de digitale weg met de NS2 Air Monitors; een compact setje actieve speakers. Vooral leuk voor wie wel van een opvallend kleurtje houdt en dat draadloos middels AirPlay wil combineren met een Mac, PC (iTunes), iPod Touch, iPhone en/of iPad.

Napster Music

Napster is back!

NIEUWS – Jeetje, wat een jeugdsetiment komt er toch naar boven als we denken aan Napster. Die downloaddienst waar je als kind alles vandaan kon plukken. Met name mp3’tjes in ons geval. En dan niet te groot, want inbellen was duur! Napster is nu terug met Music Napster Guide om keihard de concurrentie aan te […]

Geef een reactie