Mu-so Qb levert compact hifi-geluid

De Mu-so Qb Hifi-kubus

Voor kleinbehuisden of gewoon voor op de slaapkamer: de Mu-so Qb van Naim levert vanuit een compacte 21 cm kubus 300 Watt aan hifi-geluid. Het is daarmee de ideale kompaan voor bijvoorbeeld een high end portable muziekspeler, uw smartphone of een notebook.

Het totale vermogen van 300 Watt dat de Mu-so Qb levert is verdeeld over 2 x 50 Watt tweeters, 2 x 50 Watt middentoners en een 100 Watt subwoofer. De basradiatoren (stralers, zo u wilt) helpen de subwoofer om het laag zo goed mogelijk de toch wel tamelijk compacte kubus te pompen. De speaker is geoptimaliseerd voor gebruik met mobiele apparaten en netwerk(streams). Zo worden UPnP, AirPlay en Bluetooth (inclusief aptX) ondersteund. Tevens is kunt u de Mu-so Qb als autonome internetradio inzetten, maar ook Spotify- en Tidalstreams speelt de kiene kubus zelfstandig af. Een optische digitale ingang plus een analoge lijningang maken de speaker breed inzetbaar. Tot slot is een USB-connector bedoeld voor het zelfstandig afspelen van tracks op bijvoorbeeld een USB-stick. Multiroom is mogelijk, u kunt tot vijf speakers koppelen.

32 bit

Het inwendige bevat een 32-bits DSP, dezelfde als ook gebruikt is in het originele Mu-so-systeem. De processor zorgt voor een optimale weergave van de muziek, waarbij gekozen kan worden uit twee equalizer-instellingen: eentje voor als de speaker dichtbij een hoek is geplaatst en eentje voor een verder daarvan wegstaand exemplaar. De standaard meegeleverde grille is zwart, maar u kunt ook kiezen voor een vrolijk gekleurd exemplaar, of de grille gewoon helemaal weglaten. De Mu-so Qb is leverbaar vanaf het voorjaar.

Gerelateerde berichten

Teufel Cinebar 51 met THX licentie

NIEUWS – Het moet niet gekker worden: een soundbar met THX-licentie. Naar ons idee stond THX voor goed geluid met veel dynamiek. Een soundbar is in principe al niet geschikt voor superruimtelijk, heel dynamisch en verfijnd geluid. Maar goed… dat is onze mening. Wellicht dat het Duitse Teufel dit wél weet te bereiken.

Sonso Play:1

Video Introductie Sonos Play:1

VIDEO – Sonos heeft ons afgelopen dinsdag uitgenodigd om te komen kijken bij de nieuwe Play:1. Natuurlijk slaan we dat niet af! Ook wij zijn uitermate benieuwd naar de kleine mini-Sonos. We hebben de technische uitleg even op video vastgelegd, zodat ook u hiervan iets meekrijgt. 

Geef een reactie