Gydotron High-end Show

Gydotron Belgie

Op 16 en 17 januari 2016 is het weer zo ver: de Pastorij-show van Gydotron. High-end… crème de la crème… met lekker eten en drinken! 

Op de Gydotron-show zijn diverse mooie sets te beluisteren. En ook enkele primeurs staan klaar om te spelen!

Diapason

De Diapason Dynamis heeft volgens Gydotron al een diepe indruk nagelaten tijdens een bezoek in Italië. Het leuke aan de show is dat ook Allessandro Schiavi & Chiara Galinotti  zelf de Dynamis komen voorstellen.

Vitus Audio

Van Vitus Audio staat de recent ontwikkelde SS-025 klaar om te beluisteren. Dit in combinatie met de SIA-025. Hans Ole Vitus zal tijdens de show aanwezig zijn zodat u alle in en outs betreft Vitus aan hem kan vragen.

Manger

Sinds vorig jaar is Gydotron Audio met veel enthousiasme gestart met Manger Speakers. Deze luidsprekers zijn volgens Gydotron in staat om op opvallend hoog niveau te spelen dankzij de bijzondere driver. Daniella Manger zet al een tijd het werk van haar vader voort en ook zij zal aanwezig zijn tijdens de show.

Harbeth

Dan de Harbeth 40.2, het nieuwe topmodel dat vorig jaar werd voorgesteld zal ook te beluisteren zijn. Trevor Butler van Harbeth zal met veel enthousiasme de filosofie van Harbeth toelichten.

 

Gerelateerde berichten

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

revel home cinema

Revel Show bij Beter Beeld en Geluid

NIEUWS – Revel staat bekend om goed geluid voor een scherpe prijs. De luidsprekers die onder de vlag van Harman worden gefabriceerd, ogen niet alleen goed, maar ze klinken ook wel lekker hebben we regelmatig op shows gehoord. Op 26 en 27 april geeft BB&G een show in multi-channel opstelling. 

Geef een reactie