Alpha Cost is no object Show 2016

Martin logan Neolith

Altijd leuk: naar een ‘dikke set’ luisteren. Zeker als het ook nog om een gloednieuw model gaat. Alpha High End in Antwerpen heeft jaarlijks een ‘cost is no object’ show waarbij zo’n beetje alles uit de kast getrokken wordt. Deze is de show op 23 en 24 januari 2016. 

Wie een show ‘Cost is no object’ noemt, moet natuurlijk wel écht met een dikke set komen. En gelukkig is dat ook het geval.

Martin logan

Alpha High End zet de nieuwe Matin Logan Neolith neer. Een primeur in de Benelux! De nieuwelingen (ongeveer 80.000 euro per paar, gokken we als we kijken naar de US-prijs) worden gekoppeld aan een setje REF 750 mono’s en een REF10 van Audio Research. Ongeveer 100.000 euro bij elkaar. Kortom: zeker wel een ‘heftig setje’. We zijn benieuwd naar de muzikale prestaties!

Alpha Cost Is No Object 2016

 

8 reacties

 1. De insteek vindt ik boeiend vanuit technische vernieuwing en klankmatige verbetering tov modale sets.
  Wel benieuwd dus naar de technische kant van dergelijke systemen en of het klankmatig de moeite is zijn ze werkelijk vernieuwend bezig wel benieuwd naar de indrukken aldaar van bezoekers.

 2. Heel leuk om een goede high end set te beluisteren.
  Ik heb juist vaak zoiets van: maar thuis klinkt het dan toch ook best goed vind ik.
  Vooral aan ervaringen bij Rhapsody heb ik leuke herinneringen.

 3. Hoi Jaap,
  Ik ben benieuwd, immers dromen is vaak net gaaf als het bezit. Deze speakers zijn al even verkrijgbaar in USA, maar blijkbaar nieuw in Europa. Ik vermoed dat degelijke systemen in gemiddelde NL huiskamer niet tot z’n recht komt. Maar gaaf is het wel. Ik doe me best.
  Grt Chet

  1. Precies… niets mis met dromen of weten wat mogelijk is. Toch? Ik heb inmiddels heel wat ‘dikke’ high-end systemen kunnen horen. Ook langere tijd in de luisterruimte. Ik mis het niet thuis. Dus het is nu ook weer niet zo dat je dan voor eeuwig verpest bent.

 4. Geachte Jaap , moet wel zeggen dat prijs wel wat hoger ligt , de Neolith’s zijn reeds 100K, plus de Ref set van Audio Research die ook in deze prijskaartje zit , zonder bronnen …dus we komen makkelijk aan een
  250K , t’is dan ook een CNO show !!dus verwacht
  ‘Fireworks’!!

Geef een antwoord