web analytics

Tv-tip: 3voor12 Song van het jaar

3voor12 Song van het jaar

Vanaf morgenmiddag is er op 3FM en NPO 101 van 14.00 tot 00.00 uur volop aandacht voor de 3voor12-verkiezing Song van het Jaar. Zaterdag 12 december staat er eveneens een televisie-uitzending gepland op NPO 3. De uitzending is van 22.35 tot 00.05 uur.

Diverse grootheden wonnen al eerder de verkiezing, waaronder Dotan (Home), Daft Punk (Get Lucky), Nirvana (Smells Like Teen Spirit) en Smashing Pumpkins (Bullet With Butterfly Wings). Dit jaar stelde de redactie van 3voor12 een lijst met maar liefst 290 kanshebbers samen. Muziekliefhebbers kregen de mogelijkheid om hun persoonlijke top-10 door te geven.

Concert

Op vrijdag 11 december vindt de verkiezing plaats in de Utrechtse zaal Tivoli/Vredenburg. Diverse artiesten treden op, waaronder John Coffey, Ronnie Flex, Lucas Hamming en Pauw. Bezoekers hebben gratis entree, al moet u uzelf hiervoor wel op de gastenlijst zetten. Het blokkenschema met de optredens vindt u hier. De top-100 wordt vanuit de popzaal live uitgezonden op 3FM en NPO 101. Onder andere Giel Beelen, Wijnand Speelman, Frank van der Lende, Eva Koreman en Barend van Deelen verzorgen de presentatie.

Welk liedje gaat er volgens u winnen? Wij gokken in ieder geval op Hello van Adele.

Gerelateerde berichten

Calyx Femto DAC

Calyx temt jitter met Femto DAC

Met de lancering van de Femto DAC stelt Calyx de nieuwe norm voor jitter. Daarmee wordt de vertrouwde pico namelijk zomaar even met drie nullen aan de kant geschoven. Want bij jitter uitgedrukt in femtoseconden gaat het om een aanduiding in biljardsten van een seconde.

Zodiac Platinum

X-fi 2013: demonstratie Zodiac Platinum DAC

De X-fi High End Audio Show 2013 in Veldhoven wordt een interessante editie. De nieuwste toevoeging aan het programma maakt ons erg nieuwsgierig: Antelope Audio en Amphion gaan demonstreren met de nieuwe Zodiac Platinum DSD DA-converter met externe Voltikus-voeding.

2 reacties

  1. Ehhmm, ik weet niet of jullie dit jaar wel eens op de website 3voor12 hebben gekeken/geluisterd dan zou je weten dat iets dergelijks commercieel als Adele N.V.T. is bij dit specifieke jaarlijstje en/of song vanhet jaar.
    ;-)

    Ik vind dat deze wel hoog mag scoren:
    Father John Misty – Chateau Lobby #4

Geef een reactie