web analytics

The Beatles voor het eerst als stream beschikbaar

Beatles op Spotify

Zo vlak voor kerst komen Spotify, Tidal en andere online muziekdiensten met een interessant cadeautje. Voor het eerst zijn er namelijk liedjes van The Beatles als stream beschikbaar. 

Tidal laat in een nieuwsbrief weten dat alle dertien geremasterde albums van de Britse band online staan. Abonnees van Tidal HiFi hebben de mogelijkheid om de muziek in lossless-kwaliteit te beluisteren. Leuk is dat de Amerikaanse muziekdienst ook documentaires over ‘s werelds bekendste popgroep aanbiedt.

Beatles op Spotify

Beatles op Spotify en meer…

Ook Spotify laat met een grote banner weten dat het nu mogelijk is om naar liedjes van The Beatles te luisteren. Net als bij Tidal het geval is, betreffen het wederom dertien albums. U kunt dus vanaf nu bekende albums als Let It Be en Abbey Road streamen. Tidal en Spotify zijn echter niet de enige aanbieders van deze legendarische muziek. Een blik op de website van de The Beatles leert ons dat de liedjes vanaf vandaag ook bij Apple Music, Google Play, Microsoft Groove en Deezer beschikbaar zijn. Opvallend is dat de geplaagde Franse streamingdienst Qobuz in dit rijtje ontbreekt.

Gerelateerde berichten

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie