web analytics

The Beatles voor het eerst als stream beschikbaar

Beatles op Spotify

Zo vlak voor kerst komen Spotify, Tidal en andere online muziekdiensten met een interessant cadeautje. Voor het eerst zijn er namelijk liedjes van The Beatles als stream beschikbaar. 

Tidal laat in een nieuwsbrief weten dat alle dertien geremasterde albums van de Britse band online staan. Abonnees van Tidal HiFi hebben de mogelijkheid om de muziek in lossless-kwaliteit te beluisteren. Leuk is dat de Amerikaanse muziekdienst ook documentaires over ‘s werelds bekendste popgroep aanbiedt.

Beatles op Spotify

Beatles op Spotify en meer…

Ook Spotify laat met een grote banner weten dat het nu mogelijk is om naar liedjes van The Beatles te luisteren. Net als bij Tidal het geval is, betreffen het wederom dertien albums. U kunt dus vanaf nu bekende albums als Let It Be en Abbey Road streamen. Tidal en Spotify zijn echter niet de enige aanbieders van deze legendarische muziek. Een blik op de website van de The Beatles leert ons dat de liedjes vanaf vandaag ook bij Apple Music, Google Play, Microsoft Groove en Deezer beschikbaar zijn. Opvallend is dat de geplaagde Franse streamingdienst Qobuz in dit rijtje ontbreekt.

Gerelateerde berichten

NAIM

Nieuwe update voegt onder meer dsd-ondersteuning toe aan Naim-netwerkspelers

De Naim-netwerkspelers ND5 XS, NDX en NAC-N 172 XS worden in de fabriek voortaan voorzien van een bluetooth-adapter met aptX-ondersteuning. Om die reden krijgen deze producten een iets hogere prijs. Voor bestaande bezitters is er ook goed nieuws, want firmware-update versie 4.3 voegt tal van verse functies toe.

Geef een reactie