The Beatles voor het eerst als stream beschikbaar

Beatles op Spotify

Zo vlak voor kerst komen Spotify, Tidal en andere online muziekdiensten met een interessant cadeautje. Voor het eerst zijn er namelijk liedjes van The Beatles als stream beschikbaar. 

Tidal laat in een nieuwsbrief weten dat alle dertien geremasterde albums van de Britse band online staan. Abonnees van Tidal HiFi hebben de mogelijkheid om de muziek in lossless-kwaliteit te beluisteren. Leuk is dat de Amerikaanse muziekdienst ook documentaires over ‘s werelds bekendste popgroep aanbiedt.

Beatles op Spotify

Beatles op Spotify en meer…

Ook Spotify laat met een grote banner weten dat het nu mogelijk is om naar liedjes van The Beatles te luisteren. Net als bij Tidal het geval is, betreffen het wederom dertien albums. U kunt dus vanaf nu bekende albums als Let It Be en Abbey Road streamen. Tidal en Spotify zijn echter niet de enige aanbieders van deze legendarische muziek. Een blik op de website van de The Beatles leert ons dat de liedjes vanaf vandaag ook bij Apple Music, Google Play, Microsoft Groove en Deezer beschikbaar zijn. Opvallend is dat de geplaagde Franse streamingdienst Qobuz in dit rijtje ontbreekt.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio SX-50

SX-serie van Cambridge Audio

Cambridge Audio is geen beginneling als het gaat om luidsprekers. De ?budget? S30 is waarschijnlijk het best verkopende product dat ooit door het bedrijf op de markt is gezet. Maar? Cambridge Audio is nu echt van plan veel stof te doen opwaaien met de nieuwe SX-serie.

Geef een reactie