Stageacoustics gaat Holborne distribueren

Holborne Dualpivot

Holborne is een Zwitsers merk dat is gespecialiseerd in analoge producten. Denk hierbij aan draaitafels, voorversterkers en toonarmen. Vanaf heden is Stageacoustics verantwoordelijk voor de distributie in de Benelux.

Volgens de distributeur onderscheidt Holborne zich door innovatieve ontwerpen die in het teken staan van de hoogst mogelijke muzikale kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is de Dualpivot-toonarm met een lagersysteem. Dit product en andere spullen van het merk zijn momenteel te beluisteren bij Audio21 te Wapenveld. Bij deze audiowinkel kunt u op maandag en vrijdag terecht. Daarnaast kunt u ook een luisterafspraak maken.

Holborne

Catalogus Holborne

Het Zwitserse merk heeft een bescheiden catalogus met onder meer versterkers, platenspelers, voorversterkers en toonarmen. Op de website van de fabrikant zijn er bovendien nog enkele producten in voorbereiding, dus nog niet alle apparaten van Horborne zijn beschikbaar voor verkoop.

Gerelateerde berichten

Sonos Multifamily

Sonos op termijn naar de beurs?

Het streamingmerk Sonos is geen onbekende op dit platform. Met een heus marketingoffensief – zie de recente TV-commercials en online advertenties – doet men er momenteel alles aan om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. De voornaamste reden hiervoor is de sterk opkomende concurrentie, die op basis van prijs proberen marktaandeel af te snoepen. Sterk […]

Netflix? Mwah?

De komst van Netflix naar Nederland wordt door de lezers van deze site met argusogen gevolgd, zo blijkt wel uit het klikgedrag van de bezoekers. Maar over de gehele Nederlandse bevolking ligt dat toch echt even anders, blijkt uit een enquête van Telecompaper.

Geef een reactie