web analytics

Sonos integreert Apple Music

Sonos Apple Music

Apple Music is vanaf 15 december beschikbaar op Sonos-apparatuur. De muziekdienst verschijnt in eerste instantie als publieke bètatest. 

Alle onderdelen van Apple Music komen binnenkort beschikbaar op Sonos-apparaten, zoals For You, New, Radio, Beats 1 en My Music. Muziekexperts stellen afspeellijsten voor muziekliefhebbers samen, zodat u onder meer in aanmerking komt werk van onbekende artiesten. De totale omvang van de catalogus bestaat uit zo’n dertig miljoen liedjes.

Sonos Apple Music

Feedback

Vanaf 15 december kunnen bezitters van een Sonos-product feedback geven op de integratie van Apple Music. De ontwikkelaars hopen aan de hand hiervan om de integratie te verbeteren. De muziekdienst laat zich bedienen via de Sonos-app op een pc, Mac, smartphone en tablet. Gebruikers kunnen nummer eventueel in meerdere kamers afspelen. De volledige integratie van Apple Music op Sonos-apparatuur is vanaf begin 2016 beschikbaar. Benieuwd naar de bètaversie? U installeert die als volgt:

 1. Meldt u aan bij de Beta via de Sonos-app
  • Open uw Sonos-app.
  • Kies Instellingen.
  • Open Geavanceerde instellingen.
  • Klik op het programma Beta.
  • Klik op ‘aanmelden Beta’
 2. Update uw Sonos-systeem

 

Gerelateerde berichten

Winnaars EISA-awards bekend

Elk jaar kiezen vijftig Europese bladen uit zo’n twintig landen de beste elektronicamerken van het moment. Deze tijdschriften zijn verenigd in de European Imaging and Sound Association (EISA). De EISA-awards worden uitgereikt aan producten uit zes productgroepen, namelijk hifi, beeld, fotografie, auto-apparatuur, home theater en mobiele apparaten.

Geef een reactie