web analytics

Sonos implementeert Apple Music

Sonos Apple Music

Hoewel Apple Music alweer een halfjaar bestaat, was de dienst nog niet beschikbaar op hifi-apparatuur. Daar is nu verandering in gekomen, want Sonos-producten bieden sinds vandaag ondersteuning.

Eerder las u op Alpha Audio al het bericht dat Sonos-apparaten ondersteuning krijgen voor Apple Music. Vanaf vandaag is het zo ver en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de publieke bèta.

Instructies

Wilt u ook aan de slag met Apple Music op uw Sonos-product? Volg dan onderstaande instructies en krijg toegang tot zo’n dertig miljoen liedjes:

 1. Meldt u aan bij de Beta via de Sonos-app
  • Open uw Sonos-app.
  • Kies Instellingen.
  • Open Geavanceerde instellingen.
  • Klik op het programma Beta.
  • Klik op ‘aanmelden Beta’
 2. Update uw Sonos-systeem

Sonos Apple Music

Gerelateerde berichten

Buffalo LinkStation 410

LinkStation 400 NAS-serie van Buffalo

Buffalo is thuis in NAS-oplossingen en bevestigt dat door de nieuwe LinkStation 400 NAS-serie te lanceren. Buffalo belooft betere prestaties, een eenvoudige installatie en beheer op afstand. De LinkStation 400-serie bestaat uit 3 modellen: de 410 en 420 met 1 of meerdere harde schijven en de 421 zonder harde schijf.

Denon lanceert DNP-730AE netwerkspeler

De DNP-730AE van het Japanse concern Denon voegt netwerkmogelijkheden toe aan ieder bestaand hifi-systeem. Gebruikers kunnen via ethernet of wifi audiobestanden streamen vanaf diverse (web)bronnen, zoals Spotify Connect en AirPlay. 

Geef een reactie