web analytics

Rhapsody organiseert Statement Of The Year Show

Rhapsody

De Hilversumse winkel Rhapsody trakteert zijn bezoekers op een leuke oud- en nieuwjaarsshow. Op 31 december en 2 januari staan producten van onder meer Naim en Magico in het middelpunt. 

Rhapsody wil met een knaller het jaar uit en is van plan om bezoekers het beste te laten horen wat de winkel momenteel te bieden heeft. Diverse producten van topmerken staan in de schijnwerpers, waarbij er speciale aandacht is voor de Naim Statement-versterker. In de luisterruimte staat de S7 luidspreker van Magico op deze versterker aangesloten. Deze drieweg-speaker heeft alle technologie van de Magico M-Project overgenomen. De winkel verwelkomt bezoekers op beide dagen met oliebollen, gluhwein en natuurlijk goede muziek.

Rhapsody is gelegen aan de Borneolaan 25 te Hilversum.

Naim Statement bij Rhapsody

 

 

Gerelateerde berichten

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

Geef een reactie