web analytics

Optreden Tip Jar 2e Kerstdag bij Fame

Fame

Muziekwinkel Fame is één van de weinige muziekwinkels waar u op Tweede Kerstdag terecht kunt. Er zijn diverse aanbiedingen en er is een optreden van de band Tip Jar.

Fame geeft aan dat er diverse producten tegen een scherpe prijs zijn ingekocht. Op muziekgebied belooft de winkel veel nieuwe vinyl-titels en album boxsets. Zo is er onder meer een gekleurde lp van Queen beschikbaar voor verkoop. Verder is er speciaal voor Tweede Kerstdag een boxenlijst samengesteld met meerdere cd’s en lp’s van voornamelijke oudere artiesten als Pink Floyd, Slade, Fleetwood Mac en The Beatles. Om 13.00 uur staat er tot slot een instore-optreden van het duo Tip Jar op het programma.

Adres Fame

De bekende muziekwinkel is tegenwoordig onderdeel van Media Markt Amsterdam Centrum. De winkel is gevestigd aan de Oosterdokskade 67 en bevindt zich in de kelder van het pand.

Gerelateerde berichten

PS Audio Sprout

PS Audio verlaagt adviesprijs van Sprout met 300 dollar

De doelstelling van PS Audio is om met Sprout een betaalbare geïntegreerde versterker te leveren in een compacte behuizing. Hoewel het apparaat goed verkocht, was er geen enorme belangstelling onder de beoogde doelgroep van instap-kopers en jonge muziekliefhebbers. Daarvoor bleek een adviesprijs van 799 dollar toch te veel van het goede.

Geef een reactie