web analytics

Mitchell & Johnson bij distribiteur Look & Listen

Mitchell & Johnson

Look & Listen gaat voor de Nederlandse markt Mitchell & Johnson distribueren. Het Britse merk heeft momenteel vier componenten in zijn portfolio.

Mitchell & Johnson is vanaf nu ook voor de Nederlands markt beschikbaar. Importeur Look & Listen heeft de distributie voor zijn rekening genomen. Dit merk is opgericht in 2011 en fabriceert betaalbare stereoproducten die voor een grote groep bereikbaar zijn. Het huidige assortiment bestaat uit een cd-speler, netwerkspeler, versterker en tuner, waarbij het goedkoopste apparaat voor 399 euro beschikbaar is. Op korte termijn brengt de fabrikant meer audioproducten uit.

Mitchell & Johnson

Mitchell & Johnson eigenschappen

Het merk heeft ieder component voorzien van diverse functies. Zo is de versterker volgens de distributeur uitgerust met een hoogstaande d/a-converter en de tuner beschikt over een bluetooth-ontvanger. De netwerkspeler heeft zowel een dab+-module als fm-ontvanger aan boord. Mitchell & Johnson maakt naar eigen zeggen gebruik van goede materialen en hoogwaardige audiocomponenten. Het huidige assortiment is beschikbaar in twee uitvoeringen, namelijk zilver en zwart.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio Min 21 schuin voor met pc

Cambridge Audio Minx Min 21

Het compacte Minx-systeem van Cambridge Audio is nog niet heel lang op de markt. De bikkelharde concurrent voor het kleine Bose-systeem viel bij ons goed in de smaak. Nu is er een opvolger van de Min-10 en Min-20. Namelijk de Min-21 en Min-11. Compleet met een aangepaste subwoofer. Het nieuwe systeem moet nog schoner en […]

iEar

iEar’ | Ultimate sound and vision organiseert grote audioshow

In het weekend van 31 oktober en 1 november organiseert iEar? | Ultimate sound and vision een uitgebreide audioshow. Voorheen organiseerde de winkel in het najaar de A/V 6-daagse, maar ditmaal is er gekozen voor een externe locatie. Bij Landgoed De Rosep in Oisterwijk vinden er in 25 verschillende ruimtes diverse demonstraties plaats.

8 reacties

 1. Jaap,

  Je moet echt eens hun streamer testen. Prijs, kwaliteit schijnt super te zijn. Echt een product dat jouw lezers graag zouden leren kennen. Echt een product om met streamen van start te gaan ook. Ben zelf ook nog altijd aan het twijfelen.

  Denk er eens over na.

  Doeiiiiiii

   1. Hallo allemaal,

    Gewoon even zeggen dat ik sinds vanmorgen ook officieel aan het streamen ben! Wie had dat gedacht. Heel basic maar wel prachtig geluid. De wldt streamer van mitchell and johnson aangekocht. Mooi toestel en super eenvoudig in bediening.

    Heel tevreden over de eerste kanken. En nu gewoon nog coaxiaal naar de eenvoudige wolfson dac in de versterker. Mooi over de hele lijn. Echt straf.

    Mijn volledige set bestaat uit dit merk en ik ben er echt heel tevreden mee.

    To be continued!

    Geoffrey

 2. Trotse bezitter van de mitchell and johnson sap201v versterker en cdd201v cd speler. Speelt snel en clean met mijn acoustic energy 301 speakers.

  Gisteren kreeg ik een mailtje van David Johnson, the man himself, over godbetert de eject button op de alternatieve afstandsbediening die ik wens aan te kopen! Hoe cool is dat. Je zal niet snel mailen met de ceo van eender welk bedrijf me dunkt, maar in de wereld van de hifi heb je echt wel veel fijne, gepassioneerde mensen. Machtig zeggen we hier in de Vlaanders!

 3. Whathifi; There’s a new kid on the British hi-fi block and its name is Mitchell & Johnson. It’s a company assembled by Paul Mitchell and Dave Johnson, the same duo that brought products from Japanese electronics company Sansui to the UK in 2011.

  Those products have now been rebranded and re-engineered under the new name, and there are some shiny new ones in its roster too, comprising stereo amps, streamers, DACs, headphones and, here, CD players.

  Read more at http://www.whathifi.com/mitchell-and-johnson/cdd-201v/review#w4B0oelEwCeBRoqv.99

Geef een reactie