web analytics

Legendary Sound verkoopt producten Sonus Faber en McIntosh

Legendary Sound

Importeur Audiac heeft met Legendary Sound een nieuw adres toegevoegd voor de verkoop van Sonus Faber- en McIntosh-producten. De winkel is gelegen in het Gelderse Doetinchem.

Legendary Sound heeft een groot assortiment McIntosh-producten, zowel in stereo als surround. Voor stereo-opstellingen vormt het Amerikaanse merk in de showroom van de winkel een combinatie met de Sonus Faber Amati Futura series, terwijl er voor surroundgeluid de Venere series klaarstaan. Geïnteresseerden kunnen bij Legandary Sound een luisterafspraak maken om producten van McIntosh en Sonus Faber te aanschouwen. De winkel is gelegen aan de Plakhorstweg 13 te Doetinchem.

Gerelateerde berichten

Baroeg Open Air

Crisis raakt poppodia

Het gemiddeld aantal popconcerten en clubavonden per poppodium is opnieuw afgenomen in 2012. Ook de publieksinkomsten per locatie zijn in 2012 gedaald. Ondanks deze trend wisten de poppodia bezoekaantallen (ruim 3,3 miljoen bezoeken) op peil te houden, door gemiddeld meer bezoekers per concert te trekken. 

2 reacties

Geef een reactie