Beter Beeld & Geluid demonstreert Avantgarde Acoustics Duo XD en Zero 1 XD

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid demonstreert op zaterdag 12 december de nieuwe Duo XD en Zero 1 XD van Avantgarde Acoustics. Beide hoornluidsprekers zijn voorzien van een aantal verbeteringen.

Volgens Beter Beeld & Geluid behoren de hoornluidsprekers van Avantgarde Acousics tot de beste speakers ter wereld. De weergave zou dynamisch en levensecht zijn zonder dat er sprake is van kleuring. De nieuwe speakers hebben de toevoeging XD gekregen, wat staat voor eXtended Definition. De geïntegreerde subwoofers in de Uno-, Duo- en Trio-serie zijn nu voorzien van een Klasse D versterker van 1000 watt en digitale signaalbewerking. Het laag heeft na verluidt een betere timing, controle en diepgang. Verder is de functie ‘room eq’ toegevoegd, waarbij luisteraars de laagweergave beter kunnen afstellen. Het Duitse merk heeft ten slotte alle drivers verbeterd.

Smallere line-up

Avantgarde Acoustics heeft de line-up teruggebracht naar minder luidsprekers. Zo komen de Uno Fino en Uno G2 te vervallen en vult de nieuwe Uno XD dit gat op. De Duo-serie gaat van vijf naar drie modellen, namelijk de Duo XD, Mezzo XD en Primo XD. De kleinere speakers zijn niet meer leverbaar. De Trio-serie bestaat momenteel alleen nog uit de Trio XD en Trio Classics XD.

Aanmelden

De Avantgarde Acoustics Duo XD en Zero XD staan om 13.00 uur speelklaar bij Beter Beeld & Geluid. De middag begint met een kopje koffie of thee, waarna er een uitleg over de nieuwe speakers volgt. Vervolgens zijn er onder het genot van een hapje en drankje tot 17.00 uur luistersessies. Nieuwsgierig? Reserveer hier een plekje voor deze demonstratie.

Gerelateerde berichten

Nocs NS2 Air Monitors

Airplay speakers van NOCS

NIEUWS – Het Zweedse merk NOCS timmert aan de digitale weg met de NS2 Air Monitors; een compact setje actieve speakers. Vooral leuk voor wie wel van een opvallend kleurtje houdt en dat draadloos middels AirPlay wil combineren met een Mac, PC (iTunes), iPod Touch, iPhone en/of iPad.

Geef een reactie