web analytics

Arcam komt met Music Boost

We hebben er al eerder iets over geschreven. Maar nu hebben we officieel van importeur Audiac gehoord dat hij eraan komt: de Arcam Music Boost. Een dac met accupack voor de iPhone 6.  

We vinden het wel een intelligente en elegante oplossing voor de iPhone 6. Nagenoeg niemand is blij met de accuduur van zijn smartphone. Dat geldt met name voor ‘hard core’ gebruikers. En daar vallen ook muziekfreaks onder die veel in de trein, vliegtuig of bus zitten. Of op vakantie veel muziek luisteren.

Arcam Music Boost

De Arcam Music Boost is een dac met accu. Een tweeledig product. Tevens fungeert hij als een hoesje… ingenieus.

Heel veel specificaties hebben we helaas niet. Behalve dat de case de iPhone beschermt en dat de accu voor zo’n 120 procent extra gebruiksduur zorgt. We weten niets over de dac, maar wellicht volgt die info later.

Arcam Music Boost

Prijs Arcam Music Boost

De prijs in Engeland is 120 pond. Reken dus op zo’n 199 euro in Nederland.

 

Gerelateerde berichten

Synology Embedded DataStation EDS14 (1)

Synology komt met Embedded DataStation EDS14

Wederom nieuws van het Taiwanese Synology. De bekende NAS-bouwer brengt namelijk de Embedded DataStation EDS14 op de markt. Belangrijke eigenschappen van dit exemplaar zijn de robuuste behuizing en de ondersteuning voor flash-geheugen.

Kickstarter-campagne PS Audio Sprout groot succes

De PS Audio Sprout heeft met een Kickstarter-campagne behoorlijk wat geld opgehaald. Op het moment van schrijven loopt de campagne over zeven uur af, terwijl de teller nu al op ruim vierhonderd duizend dollar staat. Het beoogde doel van 36.000 dollar wordt hiermee ruimschoots overtroffen.

Geef een reactie