web analytics

Amsterdamse Teufel- en Raumfeld winkel geopend

Winkel Teufel

De Duitse merken Teufel en Raumfeld hebben voor het eerst buiten Berlijn een fysieke winkel geopend. De nieuwe vestiging bevindt zich op de Amsterdamse Van Baerlestraat, net op de hoek van de P.C. Hooftstraat.

Teufel is al sinds de jaren negentig actief als audiomerk dat zijn eigen spullen online verkoopt. Multiroom-merk werd vijf jaar geleden ingelijfd. Om de producten actiever te promoten, opende moederbedrijf Berlin Acoustics Group in 2014 voor het eerst een fysieke winkel in Berlijn. Nu is daar een tweede vestiging in Amsterdam bijgekomen. Het is de bedoeling dat er op termijn zogeheten ‘brandstores’ in meer landen volgen.

Winkel Teufel

Openingstijden

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Teufel en/of Raumfeld, dan kunt u de winkel met een bezoekje vereren. U kunt op de volgende tijden bij de brandstore terecht:De winkel is geleden aan de Van Baerlestraat 16-H te Amsterdam.

Winkel Teufel (1)

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

3 reacties

Geef een reactie