Hoofdtelefoonshow bij Unique Music

Cyenne CY-3100 SE

Op zaterdag 2 januari organiseert Unique Music hun jaarlijkse hoofdtelefoonshow. Naast een nieuwjaarshapje en -drankje staan in de showroom diverse hoofdtelefoons en versterkers opgesteld.

Deze show is natuurlijk hartstikke interessant voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtelefoon. Tevesn mogen bezoekers hun eigen hoofdtelefoon meenemen om deze te vergelijken met de modellen die ter demo klaar liggen. (Dit principe heet CanJam en krijgt wereldwijd een groeiende aanhang.)

Cyenne

Unique Music stelt deze dag tevens de nieuwe lijn hoofdtelefoonversterkers van Cyenne ter beschikking. We hebben eerder een dac van Cyenne getest en waren toch blij verrast.

Meer informatie is te vinden op de website: www.uniquemusic.nl en www.cyenne.eu

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Logo Detailhandel Nederland

Oneerlijke concurrentie webwinkels?

Webshops die goederen op industrieterreinen fysiek aan consumenten verkopen, tijdelijke verkooppunten vanuit hotels of partycentra en groothandels die aan particulieren verkopen. Dit zijn voorbeelden van meldingen van oneerlijke concurrentie die bij het Informatiepunt Oneerlijke Concurrentie van Detailhandel Nederland binnenkomen. 

1 reactie

Geef een reactie