web analytics

Unison Research-evenement bij Auditorium Mimesis

Unison Research Triode 25

Unison Research bestaat 25 jaar en naar aanleiding hiervan heeft het Italiaanse merk de Triode 25 buizenversterker uitgebracht. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november kunt een kijkje komen nemen bij Auditorium Mimesis om dit apparaat te bewonderen.

De Triode 20 is volgens Auditorium Mimesis één van de meest verkochte buizenversterkers ooit. Middels de Triode 25 komt Unison Research met een opvolger op de proppen. Dit exemplaar is opgebouwd uit EL34-buizen en heeft een uitgangsvermogen van 50 watt per kanaal. Verder is er een centraal geplaatste schakelaar aanwezig waarmee het mogelijk is om de hoeveelheid terugkoppeling in te stellen. De klank is hierdoor aanpasbaar aan de luidsprekers en akoestiek. Luisteraars kiezen desgewenst tussen een triode en pentode schakeling, waardoor er meerdere luistermogelijkheden zijn. De Triode kost normaliter 2.750 euro. Er is ook een versie met een usb-dac voor een bedrag van 3.000 euro.

Unison Research Triode 25 (2)

Wie de Unison Research Triode 25 wilt bewonderen, kan hiervoor op 20 en 21 november terecht bij Auditorium Mimesis. De winkel is gelegen in het Belgische Lovendegem vlakbij Gent.

Gerelateerde berichten

ADL Furutech X1

ADL komt met X1 hoofdtelefoon dac

NIEUWS – ADL – Alpha Design Labs – een onderdeel van Furutech, komt met een paar leuke nieuwe producten. Rond mei introduceert het een nieuwe hoofdtelefoon en een dac / hoofdtelefoonversterker. 

Geef een reactie