web analytics

Tune Inn organiseert analoogdagen

Tune Inn

Vinyl is helemaal terug! Ook bij Tune Inn is deze trend niet onopgemerkt gebleven en daarom organiseert de Alkmaarse winkel van donderdag 26 tot en met zondag 29 november de analoogdagen.

Gedurende vier dagen staat de draaitafel extra in de belangstelling bij Tune Inn. Zo zijn er diverse nieuwe platenspelers te bewonderen, zoals de Transrotor Max en Jupiter. Van Pro-ject staan de Perspex DC, RPM3, Essential digital (met optische uitgang) en Parov Stelar opgesteld. De winkel geeft verder aandacht aan reinigingssystemen, elementen en overige accessoires. Nutters Audio is aanwezig met een stand waarbij er fraaie persingen vinyl verkrijgbaar zijn. Tune Inn geeft tot slot ook uitleg over het juist plaatsen en afregelen van de draaitafel.

Gerelateerde berichten

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

Geef een reactie