web analytics

Sonos integreert Trueplay via software-update

sonos__trueplay

Eerder las u op Alpha Audio al alles over de nieuwste calibratietechniek van Sonos, Trueplay. De functie is nu beschikbaar als software-update voor de PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5 (oud en nieuw).

Door de laatste software-update binnen te halen, voegt u de calibratietechniek Trueplay aan uw speaker toe. Via de mobiele app op uw iPad of iPhone lukt het om de akoestische eigenschappen van de draadloze speaker af te stemmen op de ruimte. De speaker speelt in dat geval een toon af die door de microfoon van het mobiele apparaat wordt opgevangen. Vervolgens worden er binnen een minuut allerlei wijzigingen uitgevoerd waardoor het geluid na afloop beter klinkt. Trueplay is in de mobiele app bereikbaar door naar Kamer Instellingen te navigeren.

Beschikbaarheid

De ondersteuning beperkt zich vooralsnog tot iOS-apparaten, want voor Android-toestellen is de functie helaas niet beschikbaar. Verder valt op dat Trueplay niet beschikbaar is voor de PLAYBAR. Sonos heeft laten weten dat Trueplay in de toekomst op meer apparaten wordt geïntegreerd.

Gerelateerde berichten

Focal-Chorus-700

Nieuwe 700-serie van Focal

NIEUWS – Het is tijd voor wat nieuws, vindt het Franse Focal. De 700-serie is de opvolger van de Chorus V. Niet echt een logische stap om het dan de 700-serie te noemen (Chorus 700), maar goed: Fransen zijn wel vaker grillig. 

9 november: Linn Sondek LP12 Klinik

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen organiseert een Linn LP12 Klinik, waarbij vier gelijke LP12’s worden opgesteld: een met het bekende standaard subchassis, een met het nieuwe 2013 standaard subchassis, een met het Kore- en een met het Keel-subchassis.

Geef een reactie