Reshift lanceert Nederlandse versie van Stuff

Stuff

Uitgever Reshift heeft een licentie van de Britse gadgetsite Stuff aangekocht. De website heeft een eigen toon als het gaat om het bespreken van producten, namelijk luchtig en ‘to the point’.

Op de Nederlandse versie van Stuff is er onder meer aandacht voor allerlei elektronica, games, fotografie en smart living. De website gaat overigens niet diep in op de specificaties van de producten. In plaats daarvan vertelt de redactie liever wat u met de besproken apparaten kunt doen en hoe ze precies werken. Naast reviews komen er ook workshops op Stuff te staan. Op het gebied van audio is er voornamelijkaandacht voor draagbare hoofdtelefoons en streamingdiensten. De Nederlandse versie bestaat uit vertalingen van de Britse versie en daarnaast is er ook eigen content.

Stuff

Gerelateerde berichten

Mega-platen-beurs

Mega Platen & CD-beurs op 21 en 22 november

In een wereld waar streaming muziek steeds meer aan populariteit wint, blijven fysieke muziekdragers nog altijd veel volk trekken. Niet voor niets heeft organisator Recordplanet een deel van Jaarbeurs Utrecht afgehuurd om voor de 44ste keer de Mega Platen & CD-beurs te organiseren. Het evenement vindt op 21 en 22 november plaats.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor