Remkes Beeld & Geluid organiseert Marantz-demonstratie

Presentatie Ken Ishiwata Premium Series (2)

Niemand minder dan Marantz-ambassadeur Ken Ishiwata is zaterdag 28 november te gast bij Remkes Beeld & Geluid. Hij zal de nieuwe Marantz PM14SE versterker en SA14SE cd-speler demonstreren in combinatie met de 805 D3 speakers van Bowers & Wilkins.

Aanstaande zaterdag zijn er drie demonstraties van een uur bij Remkes Beeld & Geluid, namelijk om 12.00, 13.00 en 14.00 uur. U reserveert via deze webpagina een plek. De capaciteit is beperkt tot 25 plaatsen per demonstratie, dus wees er snel bij. U mag maximaal twee plekken per klant reserveren.

 

 

4 reacties

  1. Toch een beetje raar, meneer Ishiwata riep ca. een jaar geleden dat de cd-speler dood was (of iets in die strekking). Inmiddels heeft Marantz toch alweer enige model daarna op de markt gebracht!!!

Geef een antwoord