web analytics

Releaselijst Black Friday bekend

In navolging van Record Store Day is er dit jaar nog een dag waarop er exclusieve releases in diverse cd/platen-winkels verkrijgbaar zijn. Op vrijdag 27 november is het namelijk Black Friday. De releaselijst is sinds kort bekend.

Pal voor Sinterklaas en Kerst slaan diverse Nederlandse cd/platen-winkels de handen ineen met zo’n dertig exclusieve releases. Het concept is overgewaaid uit de Verenigde Staten en de uitgaves beperken zich dan ook voornamelijk tot artiesten die afkomstig zijn uit dit land. Toch zijn er ook enkele Nederlandse uitgaves te vinden, waaronder een speciale kerstsingle van André Hazes gedrukt op dennengroen. Verder is er een unieke versie verkrijgbaar van het eerste album van Urban Dance Squad.

Exclusieve releases

Record Store Day Nederland heeft ongeveer dertig exclusieve releases voorgelegd aan diverse platenzaken. Daarnaast zijn winkels zelf ook op zoek gegaan naar exclusieve uitgaves, waardoor het aanbod op Black Friday per winkel kan verschillen. De algemene releaselijst vindt u op deze webpagina. Onder meer uitgaves van bekende namen als Earth, Wind & Fire, Frank Sinatra, Johnny Cash, Flaming Lips en K’s Choice zijn de 27e verkrijgbaar. Alle deelnemende winkel vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Orbitsound SB60

Orbitsound-audiosystemen verkrijgbaar

De audiosystemen van het Britse Orbitsound, de ‘M’-serie met Bluetooth en de SB60 Soundbase, zijn verkrijgbaar in Nederland. De speciaal ontwikkelde airSOUNDTM-technologie, die ten grondslag ligt aan de SB60 Soundbase en de ‘M’-serie, moet bij zowel lage als hoge volumes voor een gedetailleerd geluid zorgen, waar u zich als luisteraar ook bevindt ten opzichte van […]

Geef een reactie