web analytics

Overgauw organiseert workshop streaming audio

Overgaauw

Op donderdagavond 17 december kunt u in Overgauw Leiden terecht voor een workshop over streaming audio. De avond richt zich vooral op mensen die willen beginnen met het streamen van audiobestanden.

Overgauw legt uit hoe u kunt starten met streaming audio. Verder is er aandacht voor diverse bestandsformaten waarbij de winkel u graag de verschillen laat horen. Naast de nodige uitleg zijn er dus ook luistersessies. Verder krijgt u uitleg over het zonder verlies digitaliseren van cd’s. De avond is geschikt voor diegenen die zich willen verdiepen in nieuwe (streaming)apparatuur en voor personen die hun bestaande installatie willen voorzien van een audiostreamer. Het is nog niet bekend welke apparatuur Overgauw gaat demonstreren.

Aanmelden

Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en de uitleg start om 19.30 uur. De winkel stelt het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij Overgauw, zodat de winkel een inschatting kan maken van het aantal belangstellenden. U stuurt hiervoor een mailtje naar verkoop(at)overgaauw.com. De workshop vindt plaats in een nieuwe luisterruimte van de winkel op de Breestraat 148 te Leiden.

Gerelateerde berichten

B&W maakt zeppeling Airplay compatible

PERSBERICHT – Iedereen kent de B&W Zeppelin wel. Deze iPod-dock is mateloos populaire onder de iPhone / iPod liefhebbers die ook graag kwaliteit in huis halen als het gaat om sociaal muziek spelen. Nu is de Zeppelin ook compatible met Apple Airplay. Kortom: draadloos streamen is nu ook mogelijk!

Geef een reactie