Mega Platen & CD-beurs op 21 en 22 november

Mega-platen-beurs

In een wereld waar streaming muziek steeds meer aan populariteit wint, blijven fysieke muziekdragers nog altijd veel volk trekken. Niet voor niets heeft organisator Recordplanet een deel van Jaarbeurs Utrecht afgehuurd om voor de 44ste keer de Mega Platen & CD-beurs te organiseren. Het evenement vindt op 21 en 22 november plaats.

Op de Mega Platen & CD-beurs huren handelaren uit allerlei landen een stand om cd’s en platen aan de man te brengen. Wie nog die ene titel zoekt voor een zacht prijsje doet er goed aan om op 21 en 22 november naar Utrecht af te reizen. Het aanbod is namelijk gigantisch en er is muziek uit alle genres beschikbaar. Naast muziekverkoop zijn er ook exposities, boekpresentaties, optredens en signeersessies. Het volledige programma vindt u hier. Verder bekijkt u alvast een plattegrond van de beurs op deze webpagina.

Mega-platen-beurs

Op zaterdag 21 november is de Jaarbeurs Utrecht geopend van 9.00 – 17.00 uur. Een dag later kunt u tussen 10.00 en 17.00 in het gebouw terecht. De entree bedraagt 13 euro aan de kassa en in de voorverkoop 11,50 euro. Kinderen tot elf jaar mogen gratis naar binnen.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Geneva-modellen bij Audiac

NIEUWS – Mensen die veel reizen hebben doorgaans een mp3-speler, smartphone of wellicht een laptop waarop ze muziek luisteren. Daarbij hebben ze natuurlijk een reiswekkertje, of gebruiken ze hun telefoon. Het kan ook anders… chiquer. Met de Geneva Model XS bijvoorbeeld. Importeur Audiac heeft een paar interessante modellen in mooie uitvoeringen.

Geef een reactie