web analytics

KPN Play kost 11,99 euro per maand

KPN Play

KPN heeft onder de naam KPN Play een nieuwe videodienst uitgerold. De online catalogus bestaat uit 22 zenders, waaronder die van NPO, RTL, SBS en HBO.

De videokwaliteit beperkt zich momenteel tot SD, maar KPN is voornemens om volgend jaar ook HD-aanbod beschikbaar te stellen. Naast live-televisie van diverse zenders krijgen abonnees ook toegang tot het on-demand aanbod van onder andere HBO en Comedy Central. Programma’s van NPO en SBS zijn zeven dagen lang terug te kijken. RTL-uitzendingen zijn alleen live beschikbaar. KPN stelt zijn nieuwe dienst in eerste instantie alleen voor iOS en Android beschikbaar. Via een Google Chromecast is het mogelijk om de beelden naar een televisie te streamen. Op termijn komt er ook een versie voor de browser. Een applicatie voor Windows staat vooralsnog niet op de planning.

1 cent

Wie KPN Play wilt uitproberen, betaalt hiervoor de eerste maand slechts één cent. KPN schroeft hierna het tarief op naar 11,99 per maand gedurende het eerste jaar. Abonnees die zich vanaf 2016 aanmelden, betalen een maandtarief van 15,99 euro.

Gerelateerde berichten

Meridian Explorer usb dac

Meridian Explorer – high-end portable usb dac

NIEUWS – We hebben hem al in huis: de Meridian Explorer die vandaag officieel gelanceerd is. Jammer genoeg hebben we niet het nieuwsprimeurtje. Die gaat naar conculega hifi.nl… Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er geen aandacht aan besteden. We hebben wat foto’s genomen, Foobar geïnstalleerd op het notebook en even een analysepakketje […]

Geef een reactie