Entertainmentwinkel Fame bestaat 25 jaar

De Amsterdamse winkel Fame bestaat 25 jaar. Hoewel deze mijlpaal met vallen en opstaan in de afgelopen jaren werd bereikt, is het toch reden voor een feestje met allerlei acties, optredens en releaseparty’s.

Op zaterdag 21 november bestaat Fame exact 25 jaar. In dat kader zijn er allerlei aanbiedingen van boxsets verkrijgbaar. De volledige aanbiedingenlijst vindt u hier. Via de nieuwsbrief van Fame maakt de winkel de komende tijd nog meer aanbiedingen en activiteiten bekend. Tegenwoordig maakt de bekende entertainmentwinkel deel uit van Media Markt Amsterdam Centrum. De ruime kelder van het pand is volledig beschikbaar gemaakt voor Fame. Muziek op cd en lp is volop verkrijgbaar.

https://www.alpha-audio.nl/2015/11/entertainmentwinkel-fame-bestaat-25-jaar/

Gerelateerde berichten

Paaldanseres tijdens Ex-Porn Star Café, Amsterdam Dance Event

Ludiek protest tegen Amsterdam Dance Event

Het levensgrote logo van het Amsterdam Dance Event op het Rembrandtplein ziet er voor een dag heel anders uit. Een vrachtwagen hees gisteren een 4 meter hoog standbeeld bovenop de ADE-kubus. De stunt is opgeëist door Amsterdam Danst Ergens Voor (ADEV), een collectief uit de underground dat op zaterdag een muzikale demonstratie door de hoofdstad […]

3 reacties

  1. Tegenwoordig koop ik mijn cd’s meestal online in Engeland en Duitsland. Dat is vaak voordeliger en de (klassieke, tegenwoordig luister ik vooral naar barok- en vocale muziek) specialist in mijn woonplaats heeft meestal toch niet op voorraad wat ik zoek. Alleen voor budgetlabels als Brilliant en Naxos (waar soms hele leuke opnames tussen zitten) wil de lokale platenboer (zelfs Mediamarkt) nog wel eens goedkoper zijn.

  2. Ach ze moeten toch wat om hun winkeltje onder de aandacht te brengen…

    ….de zogenaamde feestprijzen zijn in veel gevallen hoger dan de normale prijzen bij de echte muziekwinkel Plato dus ik raad u aan mocht u interesse in 1 van deze producten te hebben hun site te raadplegen (platomania.eu)

Geef een reactie