web analytics

Denon ontwikkelt bluetooth-adapter voor HEOS

Denon HEOS

Denon timmert al zo’n twee jaar lang flink aan de weg op het gebied van multiroom met zijn HEOS-lijn. Om streamen vanaf mobiele apparaten gemakkelijker te maken, heeft het Japanse bedrijf nu een bluetooth-adapter uitgebracht.

De HEOS-lijn breidt zich in rap tempo uit. Zo verschenen er onlangs de HEOS 1 en HEOS HomeCinema op de markt. Bovendien wordt het lijstje met ondersteunde muziekdiensten almaar langer. De nieuwste aanwinst van Denon is een bluetooth-adapter.

Usb-poort

Door dit apparaatje op een vrije usb-poort van de draadloze speaker aan te sluiten, voegt u in één klap bluetooth-functionaliteit toe. Bij de HEOS 3 ,5 en 7 is dit product gratis inbegrepen. Hierdoor is het niet meer per se nodig om een smartphone of tablet op wifi aan te melden om muziek af te spelen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie