web analytics

AVM voegt Tidal-ondersteuning toe

TIDAL

Het Duitse merk AVM voegt met de software-update v0.18  ondersteuning voor de Amerikaanse muziekdienst Tidal toe. Hierdoor zijn er ruim 35 miljoen liedjes in cd-kwaliteit voor diverse AVM-producten beschikbaar.

Tidal komt beschikbaar voor geschikte producten binnen de OVATION-, EVOLUTION- en INSPIRATION-lijn. Het gaat hierbij om receivers (CS), streaming DAC/voorversterkers (SD) en streaming mediaspelers (MP). Naast Tidal-integratie voegt software-update v0.18 ook een andere radio-aanbieder toe. De huidige dienst vTuner wordt vervangen voor AIRABLE. Onder deze paraplu is er ook toegang mogelijk tot Tidal. Verder heeft AVM de interface van zijn mobiele app  onder handen genomen.

Gerelateerde berichten

Sonos Play 5 2015

Nieuwe Sonos PLAY:5 heeft Trueplay en kost 579 euro

Sonos brengt dit najaar een nieuwe versie van de Sonos Play:5 uit. De vernieuwingen bestaan onder meer uit een vers design en de mogelijkheid om de speakers op verschillende manieren neer te zetten. Bovendien introduceert Sonos de nieuwe functie Trueplay voor de PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5.

Geef een reactie