AVM voegt Tidal-ondersteuning toe

TIDAL

Het Duitse merk AVM voegt met de software-update v0.18  ondersteuning voor de Amerikaanse muziekdienst Tidal toe. Hierdoor zijn er ruim 35 miljoen liedjes in cd-kwaliteit voor diverse AVM-producten beschikbaar.

Tidal komt beschikbaar voor geschikte producten binnen de OVATION-, EVOLUTION- en INSPIRATION-lijn. Het gaat hierbij om receivers (CS), streaming DAC/voorversterkers (SD) en streaming mediaspelers (MP). Naast Tidal-integratie voegt software-update v0.18 ook een andere radio-aanbieder toe. De huidige dienst vTuner wordt vervangen voor AIRABLE. Onder deze paraplu is er ook toegang mogelijk tot Tidal. Verder heeft AVM de interface van zijn mobiele app  onder handen genomen.

Gerelateerde berichten

PS4

PlayStation 4 zes miljoen keer verkocht

De concurrentiestrijd tussen Sony’s PlayStation 4 (PS4) en Microsofts Xbox One lijkt voorlopig beslist. Eerstgenoemde vloog namelijk in de afgelopen vier maanden maar liefst zes miljoen keer over de toonbank. De Xbox One doet het met drie miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een stuk slechter. 

Geef een reactie