web analytics

Audio-Life organiseert show rondom AirTight en Avantgarde

AirTight

Op zaterdag 28 november organiseert Audio-Life een show waarbij de merken AirTight en Avantgarde Acoustic in de schijnwerpers staan. Geïnteresseerden kunnen in drie luisterruimtes terecht om interessante producten te aanschouwen.

De AirTight buizenversterkers worden met de hand vervaardigd en zijn voorzien van de welbekende Tamura trafo’s. Audio-Life kiest als weergever voor drie modellen hoornluidsprekers van Avantgarde, namelijk Zero, Uno en Grosso XD. Laatstgenoemde is de nieuwe standaardluidspreker, waarbij volgens de winkel een uitstekende roomcorrectie van kracht is middels dsp. Tussen 10.00 en 17.00 staan taart, hapjes en koffie voor iedere bezoeker klaar. Audio-Life is gevestigd aan de Hulsterstraat 26a te Buren.

Avantgarde

Gerelateerde berichten

meitner_ma-2

Demo Meitner MA 2 bij Unique Music

NIEUWS – Unique Music geeft op zaterdag 13 oktober een demo van de Meitner MA 2. Een leuke kans om eens kennis te maken met dezes cd-speler. Of cd-speler / dac, want de MA 2 heeft ook een aantal digitale inputs, waaronder usb. Wat wij dan weer interessant vinden. 

daudio dipool speaker

High End Munchen 2015 Nieuws – daudio dipole

We waren blij verrast toen we daudio op de High End Munchen troffen. In een mooie kamer zelfs! De Hollandse Heren hebben een prima afgewerkte dipool luidspreker staan op basis van een AMT tweeter van Mundorf. De woofer ligt onderin en kan behoorlijk wat laag produceren hebben we gemerkt. Al met al een prachtig spelende […]

Geef een reactie