web analytics

Alpha High End organiseert Bowers & Wilkins-show

B&W 800 Series

De Belgische winkel Alpha High End organiseert op 28/29 november een interessante show rondom Bowers & Wilkins. Hierbij worden vooral de verschillen tussen de nieuwe en oude 800 Diamond-serie blootgelegd. Kom langs en ervaar zelf het verschil!

De nieuwe 800 Series Diamond-lijn van Bowers & Wilkins kent de nodige wijzigingen wat resulteert in een betere geluidskwaliteit. Zo is het geraamte binnen de kast volledig opnieuw ontworpen en bestaat de kop uit aluminium. De tweeter-behuizing bestaat nu ook uit hetzelfde stuk aluminium als de kop. Genoeg reden om het verschil te beluisteren.

B&W 800 Series

Vergelijken

Alpha High End laat u graag het verschil tussen oud en nieuw horen. Om dat goed te doen kunt u dezelfde versterking, dezelfde kabels, hetzelfde geluidsniveau en dezelfde liedjes verwachten. Alleen de luidsprekers veranderen! Voor de versterking staat de nieuwe Accuphase A47 paraat. De bron wordt afgewisseld tussen producten van Merging, T&A en REGA. Muziek wordt zowel digitaal als analoog afgespeeld.

Bezoekers zijn tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om de show bij te wonen. Alpha High End is te vinden op de Bredalaan 1031 te Brasschaat.

Gerelateerde berichten

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mlOG2 # @HUBdigital Yo! # ZIet er interessant uit zeg: de #weiss Man202. #pc_audio voor de toekomst! Te zien op de site van #audiolife # Bol.com gaat hifi verkopen http://goo.gl/fb/FYkDq # Ook schrijven voor Alpha Audio? http://goo.gl/fb/EGkW9 # Liefhebber van #hifi #muziek en #schrijven #Alpha_Audio nl zoekt vrijwilligers met toegang […]

Geef een reactie