web analytics

Alpha High End organiseert Bowers & Wilkins-show

B&W 800 Series

De Belgische winkel Alpha High End organiseert op 28/29 november een interessante show rondom Bowers & Wilkins. Hierbij worden vooral de verschillen tussen de nieuwe en oude 800 Diamond-serie blootgelegd. Kom langs en ervaar zelf het verschil!

De nieuwe 800 Series Diamond-lijn van Bowers & Wilkins kent de nodige wijzigingen wat resulteert in een betere geluidskwaliteit. Zo is het geraamte binnen de kast volledig opnieuw ontworpen en bestaat de kop uit aluminium. De tweeter-behuizing bestaat nu ook uit hetzelfde stuk aluminium als de kop. Genoeg reden om het verschil te beluisteren.

B&W 800 Series

Vergelijken

Alpha High End laat u graag het verschil tussen oud en nieuw horen. Om dat goed te doen kunt u dezelfde versterking, dezelfde kabels, hetzelfde geluidsniveau en dezelfde liedjes verwachten. Alleen de luidsprekers veranderen! Voor de versterking staat de nieuwe Accuphase A47 paraat. De bron wordt afgewisseld tussen producten van Merging, T&A en REGA. Muziek wordt zowel digitaal als analoog afgespeeld.

Bezoekers zijn tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om de show bij te wonen. Alpha High End is te vinden op de Bredalaan 1031 te Brasschaat.

Gerelateerde berichten

IFA-primeur: Spotify Connect

Er waren al de nodige geruchten op het internet, maar vandaag wordt het officieel aangekondigd op de IFA in Berlijn: de lancering van Spotify Connect. Dankzij deze nieuwe dienst krijgen gebruikers via hun telefoon, tablet of hifitoestel moeiteloos toegang tot miljoenen liedjes. Een compleet nieuwe manier om thuis van muziek te genieten: eenvoudig, naadloos en […]

Geef een reactie