web analytics

Alpha High End organiseert Bowers & Wilkins-show

B&W 800 Series

De Belgische winkel Alpha High End organiseert op 28/29 november een interessante show rondom Bowers & Wilkins. Hierbij worden vooral de verschillen tussen de nieuwe en oude 800 Diamond-serie blootgelegd. Kom langs en ervaar zelf het verschil!

De nieuwe 800 Series Diamond-lijn van Bowers & Wilkins kent de nodige wijzigingen wat resulteert in een betere geluidskwaliteit. Zo is het geraamte binnen de kast volledig opnieuw ontworpen en bestaat de kop uit aluminium. De tweeter-behuizing bestaat nu ook uit hetzelfde stuk aluminium als de kop. Genoeg reden om het verschil te beluisteren.

B&W 800 Series

Vergelijken

Alpha High End laat u graag het verschil tussen oud en nieuw horen. Om dat goed te doen kunt u dezelfde versterking, dezelfde kabels, hetzelfde geluidsniveau en dezelfde liedjes verwachten. Alleen de luidsprekers veranderen! Voor de versterking staat de nieuwe Accuphase A47 paraat. De bron wordt afgewisseld tussen producten van Merging, T&A en REGA. Muziek wordt zowel digitaal als analoog afgespeeld.

Bezoekers zijn tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om de show bij te wonen. Alpha High End is te vinden op de Bredalaan 1031 te Brasschaat.

Gerelateerde berichten

George Harrison - Early Takes Volume 1

Nog niet eerder uitgebrachte tracks van George Harrison bij Linn Records

NIEUWS – Vandaag bereikte ons het bericht dat UMG (Universal Music Group) een exclusief Studio Master album van George Harrison, met daarop een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks, ter online distributie heeft overgedragen aan Linn Records. Volgens ons het bewijs dat ‘streamende muziekliefhebbers’ een mooie tijd tegemoet gaan, wanneer deze trend zich onder de […]

Geef een reactie