Alpha Audio PrijzenFest

Alpha-feest

Inleiding

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een enorme stapel prijzen verzameld… Leest u verder! 

Prijzenpagina

Op onze speciale prijzenpagina vindt u alle details. Maar om het rijtje ook hier even neer te zetten. Hieronder de prijzen! Indrukwekkend, nietwaar!?

De prijzen

Gerelateerde berichten

Arcam

Inruilactie Arcam receivers

Wie van plan is om binnenkort een Arcam-receiver aan te schaffen, doet er goed aan om snel te beslissen. Importeur Audiac is namelijk in Nederland en Luxemburg een inruilactie gestart waarbij u na inruil van uw oude versterker een fikse korting ontvangt op een nieuwe Arcam-receiver.

logo iCentre

Einde voor iCentre in Haarlem?

Voor het iCentre-filiaal in Haarlem dreigt alsnog sluiting. De failliete iCentre-keten werd eind juni door de BAS Group overgenomen, waarna de Apple-winkel aan de Grote Markt weer zijn deuren opende. Maar volgens het Haarlems Dagblad heeft de BAS Group altijd al de intentie gehad om het iCentre in 2014 te sluiten.

42 reacties

 1. In één woord: Flabbergasted !!!
  Mijn mond viel open van verbazing toen ik de mail zag dat ik de gelukkige winnaar van de Supra kabelset ben.
  Dank aan Alpha Audio en de gulle leveranciers!!

  Ik heb altijd al een zwak gehad voor Supra met hun “blauwe” kabels maar mijn bankrekening dacht er vaak anders over….
  Nogmaals thanks !!!

  PS: Aan alle Alpha Audio lezers. Denk er eens over na om je kerstpakket te schenken aan de échte minima van Nederland. Ik ben dit jaar voor het eerst bekend gemaakt met dit fenomeen en die er zelf ook aan mee.

 2. Beste Jaap,
  Dit heb je weer knap voor elkaar gebracht. Je weet ons telkens weer te verassen.
  Wat de wedstrijd betreft, weer eens de moeite om mee te spelen. Echt een mooie prijzen kast laat ons hopen op wat geluk….
  En voor wat er nog komt, fijne eindejaars- dagen en laat het oude mooi uitwaaien en uitkijken naar het nieuwe jaar en veel geluk met uw vernieuwingen…
  Groeten J-P.

 3. Wat een mooie prijzen zijn er te winnen, dat zie je niet veel meer.
  Succes voor een ieder. De site is het kijken meer dan waard, al is het maar om ideeën op te doen.

  1. Inderdaad,
   Ideeën genoeg op Alpha Audio – gelukkig ook betaalbare ideeën om de thuis set weer te verbeteren. Dagelijks lees ik met plezier de nieuwe berichten.

   1. Dat is een tactische datum: dan hoeft Sinterklaas niet live toe te kijken hoe Alpha Audio hem genadeloos de loef afsteekt.
    En voor de Kerstman wordt de lat gelijk lekker hoog gelegd!
    HO HO HO!

 4. Wat een mooie actie, daarnaast verbaasde mij de grootte van het werk (lees: luister) kantoor bij jullie na de video tour te hebben gezien. Goed bezig daar heren!

 5. Top heren, echt top! Zowel de nieuwe site als de actie.

  P.s. Jaap, de kantoor(snoepwinkel)-tour was erg leuk om te zien. Een mooie kijk achter de schermen van Alpha Audio.

  1. Natuurlijk ook hulde aan alle partners van Alpha Audio.
   Jullie brengen het ouderwetse Sinterklaas gevoel weer naar ons volwassen mannen en vrouwen.

Geef een reactie