web analytics

Workshop streamen bij Overgaauw

Overgaauw uit Leiden organiseert op vrijdagavond 9 oktober een workshop over streaming. Na het zien van praktische voorbeelden weet u hoe u cd’s kunt digitaliseren en op welke manier u de bestanden vervolgens streamt over het netwerk. Vooral voor muziekliefhebbers die willen beginnen met streaming is deze avond interessant.

OvergaauwDe workshop is laagdrempelig van aard en duurt ongeveer een uur. Geinteresseerden hebben gratis entree, waarbij Overgaauw het op prijs stelt wanneer bezoekers zich vooraf aanmelden. Voor koffie en een drankje wordt verzorgd. De workshop vindt plaats op de Breestraat 148 te Leiden en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop.

Gerelateerde berichten

Tingsha Roadshows

Tingsha’s Roadshows, bijzondere luistersessies

NIEUWS – Meer shownieuws en dit keer in de vorm van een geheel nieuw roadshow-concept. De Tingsha’s Roadshows bieden liefhebbers namelijk luistersessies aan in hun eigen vertrouwde omgeving, met de mogelijkheden en producten van Tingsha. Dat kan bij de audiowinkel/dealer of naargelang de plaatselijke mogelijkheden in diverse faciliteiten. Denk maar aan hotels, kastelen, een charmante […]

5 reacties

Geef een reactie