Workshop streamen bij Overgaauw

in Nieuws (1.869) |


Streamen

Overgaauw uit Leiden organiseert op vrijdagavond 9 oktober een workshop over streaming. Na het zien van praktische voorbeelden weet u hoe u cd’s kunt digitaliseren en op welke manier u de bestanden vervolgens streamt over het netwerk. Vooral voor muziekliefhebbers die willen beginnen met streaming is deze avond interessant.

OvergaauwDe workshop is laagdrempelig van aard en duurt ongeveer een uur. Geinteresseerden hebben gratis entree, waarbij Overgaauw het op prijs stelt wanneer bezoekers zich vooraf aanmelden. Voor koffie en een drankje wordt verzorgd. De workshop vindt plaats op de Breestraat 148 te Leiden en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop.

  • zeer interesant
    maar is dit de zelfde informatie als in veldhoven, anders kom ik zeker even langs.

  • Dinsdag 6 oktober ook een workshop streaming bij West Hifi in Kampen, met Jaap als spreker :) Ik schuif daar graag aan.

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: