web analytics

Wadia lanceert di322 digitaal/analoog-converter

De Amerikanen van Wadia hebben een opvolger van de di321 digitaal/analoog-converter uitgebracht. De di322 ondersteunt de verwerking van high-res DSD-bestanden.

Wadia di322De Wadia di321 kan overweg met DSD64-, DSD128- en DSD256-bestanden. Uiteraard accepteert de converter ook PCM-signalen tot een kwaliteit van 32bits/384kHz. Via de usb-ingang lukt het ook om DXD-bestanden op een samplerate van 352,8 en 384 kHz te verwerken.

Connectiviteit

Naast de usb-ingang is de di322 voorzien twee coaxiale en evenzoveel optische ingangen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een DIN-ingang om met toekomstige Wadia-producten te communiceren. De analoge volumeregeling is in staat om direct verbinding met een eindversterker of actieve luidsprekers te leggen. De di322 vormt volgens importeur Audiac een goede combinatie met de a315 stereoversterker of a340 mono-eindversterker.

De Wadia di322 is per direct beschikbaar tegen een adviesprijs van 4.390 euro.

Gerelateerde berichten

Meridian MQA Systeem

MQA content dit jaar al beschikbaar

We hebben van Viertron – importeur van Meridian – begrepen dat er dit jaar al MQA-content beschikbaar komt. De gebruikte MQA-codec is echter zo nieuw dat fabrikanten eerst een firmware-update moeten doorvoeren. Dat is echter een kwestie van update-tje doen en klaar. 

Geef een reactie