Viertron neemt afscheid van Musical Fidelity

Musical Fidelity MX DAC

Maar liefst zeventien jaar was Viertron verantwoordelijk voor de distributie van Musical Fidelity-producten in de Benelux. De importeur doet het merk per direct van de hand.

Viertron gaat zich meer richten op streaming audio, netwerkbeheer en smart living-oplossingen. De klassieke producten die Musical Fidelity produceert, passen hier volgens de importeur niet meer tussen. Audio Plus gaat het stokje overnemen. Dat is officieel per 1 oktober, maar op de website van Musical Fidelity staat nog altijd Viertron als distributeur vermeld.

Gerelateerde berichten

LP's

X-fi 2013: vinyl liefhebbers opgelet!

Liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken op de X-fi High End Audioshow in Veldhoven. Want Happy Sad Records, gespecialiseerd in de in- en verkoop van bijzonder vinyl, is present. Het bedrijf, dat vooral via hifi-winkels van derden actief is, brengt een breed assortiment aan lp?s mee, van Adele tot Frank Zappa. 

NuForce DDA-100 versterker

NIEUWS – Wat onder meer Lyngdorf en NAD kunnen, kunnen wij ook, moet NuForce gedacht hebben. De DDA-100 is een volledig digitale versterker die het digitale signaal direct versterkt en uitstuurt. Daardoor gaan talloze schakels die nodig zijn in een conventioneel systeem verloren… wat weer positief is voor de muzikaliteit.

9 reacties

  1. Op zich wel begrijpelijk als Vierton een nieuwe weg wil inslaan. Laten we eerlijk wezen, MF duidelijk bekend om haar kwaliteit en lange levensduur, maar echt innovatief zijn ze niet.

    Slechts 1 (niet meer verkrijgbare) streamer gehad en nu weer uit komen met nog weer een monster versterker en cd-speler, tja……….

Geef een reactie