Viertron neemt afscheid van Musical Fidelity

in Nieuws (1.873) |


Musical Fidelity MX DAC

Maar liefst zeventien jaar was Viertron verantwoordelijk voor de distributie van Musical Fidelity-producten in de Benelux. De importeur doet het merk per direct van de hand.

Viertron gaat zich meer richten op streaming audio, netwerkbeheer en smart living-oplossingen. De klassieke producten die Musical Fidelity produceert, passen hier volgens de importeur niet meer tussen. Audio Plus gaat het stokje overnemen. Dat is officieel per 1 oktober, maar op de website van Musical Fidelity staat nog altijd Viertron als distributeur vermeld.

  • Prachtig merk heb sinds de zomer het perfecte Merlin systeem thuis staan, ik heb niks met streamen maar meer met een mooie draaitafel.

  • Op zich wel begrijpelijk als Vierton een nieuwe weg wil inslaan. Laten we eerlijk wezen, MF duidelijk bekend om haar kwaliteit en lange levensduur, maar echt innovatief zijn ze niet.

    Slechts 1 (niet meer verkrijgbare) streamer gehad en nu weer uit komen met nog weer een monster versterker en cd-speler, tja……….

  • Zeg dat wel René. Jaren plezier beleefd aan Musical Fidelity en tevreden geweest over de service van Viertron. Maar dat gaat vast op goede voet worden voortgezet door Audioplus.

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: