web analytics

Viertron neemt afscheid van Musical Fidelity

Musical Fidelity MX DAC

Maar liefst zeventien jaar was Viertron verantwoordelijk voor de distributie van Musical Fidelity-producten in de Benelux. De importeur doet het merk per direct van de hand.

Viertron gaat zich meer richten op streaming audio, netwerkbeheer en smart living-oplossingen. De klassieke producten die Musical Fidelity produceert, passen hier volgens de importeur niet meer tussen. Audio Plus gaat het stokje overnemen. Dat is officieel per 1 oktober, maar op de website van Musical Fidelity staat nog altijd Viertron als distributeur vermeld.

Gerelateerde berichten

Native DSD Music

Native DSD Music

Langzaam maar zeker groeit het aanbod met dsd-titels. De webwinkel Native DSD Music laat ons weten dat het huidige aanbod bestaat uit 614 albums en 8.420 nummers. De muziek is afkomstig van 32 labels.

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

9 reacties

  1. Op zich wel begrijpelijk als Vierton een nieuwe weg wil inslaan. Laten we eerlijk wezen, MF duidelijk bekend om haar kwaliteit en lange levensduur, maar echt innovatief zijn ze niet.

    Slechts 1 (niet meer verkrijgbare) streamer gehad en nu weer uit komen met nog weer een monster versterker en cd-speler, tja……….

Geef een reactie